Visi jaunieši vecumā no 15 līdz 29 gadiem, kuri šobrīd nemācās un nestrādā, tiek aicināti pieteikties jauniešu prasmju un motivācijas attīstīšanas projektā.

Šī projekta mērķis ir sniegt šiem jauniešiem individuālu atbalstu nepieciešamo prasmju iegūšanā vai uzlabošanā, lai varētu ātrāk un veiksmīgāk atrast darbu, vai izvēlēties izglītības virzienu un iestādi, vai kļūt par sabiedriski aktīvu jaunieti.

Jaunieša iesaistes ilgums projektā ir no 1 līdz 6 mēnešiem. Projekta laikā tiks noskaidrotas jaunieša vajadzības un vēlmes uzlabot sevi un savas spējas. Balstoties uz vēlmēm un vajadzībām, kopā ar jaunieti tiks izstrādāta individuālo pasākumu programma, kura var iekļaut dažādus vērtīgus pasākumus - neformālās apmācības prasmju nostiprināšanai, vizītes uzņēmumos praktiskai profesiju iepazīšanai, individuālas tikšanās ar karjeras konsultantu, sarunas ar personīgo mentoru, simulāciju spēles, piemēram, darba intervijas simulācija, un vēl daudz kas cits noderīgs.

Sīkāk uzzināt un pieteikties projektam var Ventspils jauniešu portālā jauniesi.ventspils.lv sadaļā “PROTI un DARI!” vai Ventspils Jauniešu mājā, Kuldīgas ielā 13.

Lasi vēl

Komentāri (1)

  • 0
    Ventiņheiteris 28.09.2016, 09:55:26

    Lieliski - vēl viens "plāksteris", lai jaunatne nevis strādātu, bet sēdētu uz kakla nodokļu maksātājiem (kāds jau to programmu apmaksā) - ķipa, "es neesmu lohs, par grašiem rauties netaisos"...

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: