Otrdien, 13.septembrī, plkst. 16.00, Ventspils Autoostā Ventspils pilsētas domes priekšsēdētāja vietnieks Didzis Ošenieks pasniegs balvas Ventspils 2016.gada fotoattēlu konkursa uzvarētājiem.

Konkursa žūrija no  27 autoru 325 darbiem izvēlējās trīs labākos, kā arī balvas nominācijā “Jaunais talants” saņēmēju. Apbalvos arī portāla www.ventspils.lv apmeklētāju favorītu. Balsot portālā varēja 19.augusta līdz 1.septembrim.

Fotoattēli pēc apbalvošanas būs apskatāmi Ventspils Autoostā, kas par izstādes vietu izvēlēta pirmo reizi. SIA “Ventspils Reiss” ir pārņēmis uzņēmumu, kuru darbība saistīta ar ievērojamas klientu plūsmas apkalpošanu apkalpošanu, labo praksi, ļaut mākslai „uzrunāt” skatītājus publiskās telpas vietās. Tā māksla kļūst  pieejama visiem, kas grib redzēt ikdienas steigā arī kaut ko īpašu – šoreiz Ventspils skaistumu fotogrāfu acīm.

Ventspils fotoattēlu konkurss notiek jau trīspadsmito gadu. Tā mērķis ir veikt atraktīvu un mākslinieciski kvalitatīvu Ventspils fotoattēlu atlasi Ventspils pilsētas 2017. gada tūrisma brošūras, kartes, kalendāra un citu izdevumu sagatavošanai, kā arī piedāvāt šos fotoattēlus apskatei plašai publikai, veidojot fotoizstādi.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: