Trešdien, 7. septembrī plkst. 17.00 SIA „Ziemeļkurzemes reģionālā slimnīca” aicina ikvienu interesentu apmeklēt Informācijas dienu par veselības aprūpi Ventspilī.

Informācijas diena notiks Ventspils slimnīcas 1.stāva konferenču zālē, ieeja no Vasarnīcu ielas puses. Pasākumā interesenti tiks iepazīstināti ar aktualitātēm un jaunumiem veselības aprūpē, par ķirurģiskajām operācijām Ventspils slimnīcā, iepazīties ar slimnīcas laboratorijas pakalpojumiem un sniegtajām iespējām. Tāpat informācijas dienas apmeklētāji varēs uzzināt par gaidīšanas rindām un to veidošanās iemesliem uz valsts finansētajiem pakalpojumiem. Par godu Vispasaules Fiziotarepijas dienai, kas tiek atzīmēta 8. Septembrī, tiks stāstīts arī par fizioterapijas iespējām Ventspils slimnīcā.

Informācijas dienā ar iedzīvotājiem tiksies Ziemeļkurzemes reģionālās slimnīcas valdes loceklis – galvenais ārsts Dainis Gīlis, galvenā ārsta vietnieks - valdes loceklis Olafs Ķeņģis, valdes loceklis Juris Lācis, izpilddirektore Līga Pūce un fizioterapeite. Speciālisti labprāt sniegs atbildes arī uz citiem iedzīvotājus interesējošajiem jautājumiem.

SIA „Ziemeļkurzemes reģionālā slimnīca” aicina iedzīvotājus būt aktīviem un piedalīties Informācijas dienā, jo tā ir iespēja klātienē saņemt atbildes uz sev interesējošiem jautājumiem.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: