Ventspils pilsētas dome jau 18.reizi organizē konkursu „Labākais ēdināšanas uzņēmums Ventspilī 2016”. Konkursa vērtēšana norit divās atlases kārtās un, kā jau ierasts, katru gadu ēdināšanas uzņēmumus vērtē Ventspils pilsētas domes pieaicinātie neatkarīgie eksperti.

Kā katru gadu, tiek vaicāts arī Ventspils iedzīvotāju un viesu vērtējums par Ventspils ēdināšanas uzņēmumiem. Ventspils iedzīvotāji un viesi tiek aicināti līdz 2016.gada 16.septembrim izteikt ziņu komentāros savas simpātijas Ventspils pilsētas ēdināšanas uzņēmumiem.

Ventspils pilsētas dome konkursu „Labākais ēdināšanas uzņēmums Ventspilī 2016” organizē, lai veicinātu augstas kvalitātes ēdināšanas pakalpojumu sniegšanu pilsētas iedzīvotājiem un viesiem, kā arī, lai popularizētu labākos Ventspils pilsētas ēdināšanas uzņēmumus.Šogad konkurss norisinās no maija līdz septembrim. Ēdināšanas uzņēmumi tradicionāli tiek vērtēti trīs grupās: restorāni/krogi; kafejnīcas; ātrās ēdināšanas uzņēmumi.Vērtēšana notiek divās kārtās un otrajā kārtā iekļūs uzņēmumi, kurus būs visaugstāk novērtējuši neatkarīgie eksperti.

Konkursa pirmo trīs vietu ieguvēji katrā vērtēšanas grupā saņems Ventspils pilsētas domes Atzinības rakstu un labākie divi – tiesības 2017.gadā sniegt ēdināšanas pakalpojumus Ventspils pašvaldības iestādēm un kapitālsabiedrībām. Pirmo vietu ieguvējiem būs tiesības ievietot informāciju par savu ēdināšanas uzņēmumu 2017.gada tūrisma brošūrā “Ventspils pilsēta ar rītdienu” un tūrisma kartē “Ventspils ģimenei un atpūtai draudzīga pilsēta”.

Šogad ir iedibināta jauna vērtēšanas kategorija “Mazulim pieejams pakalpojums”. Visi ēdināšanas uzņēmumi tiks vērtēti pēc desmit kritērijiem, konkursa noslēgumā trīs visaugstāk novērtētie uzņēmumi šajā kategorijā saņems Ventspils pilsētas domes atzinības rakstus.

Lasi vēl

Komentāri (1)

  • 0
    funky monky 07.07.2016, 19:56:19

    Man nevajag augstas kvalitātes ēdināšanas pakalpojumus, man vajag gardu ēdienu. Par adekvātu cenu. Un visgaršīgāk ir Liedagā. Par adekvātu cenu.
    P.s. Kas tās par Ventspils pašvaldības iestādēm un kapitālsabiedrībām, kam sniedz ēdināšanas pakalpojumus ? Melnais sivēns gatavo bērnudārziem?

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: