1. jūnijā noslēdzās I kārta kandidātu izvirzīšanai Ventspils pilsētas domes apbalvojumiem – Lielajai balvai un Balvai. Tagad aicinām līdz 3. jūlijam balsot par Lielās balvas un Balvu kandidātiem.

Pavisam ar portālu www.ventspils.lv un www.ventasbalss.lv, anketu un vēstuļu starpniecību saņemti 316 balsojumi. Lielajai balvai izvirzīti 33 kandidāti, bet Balvai - 85. 

Domes Apbalvošanas komisija balsošanas 2.kārtai izvirzījusi 3 Lielās balvas kandidātus un 16 Balvas kandidātus. Balsošanas 2.kārta norisināsies no 20.jūnija līdz 3.jūlijam (ieskaitot). Apbalvojumus pasniegs Pilsētas svētku atklāšanas pasākumā. Kā ierasts, tiks pasniegta 1 Lielā balva un 7 Balvas.

BALSOT IESPĒJAMS ŠEIT

Nobalsot par 2.kārtai izvirzītajiem kandidātiem iespējams arī:

  • portālā www.ventasbalss.lv
  • izmantojot laikrakstā «Ventas Balss» publicētās anketas, aizpildītās anketas iemetot Domes pastkastēs vai atnesot uz Ventspils pilsētas domes Vispārējo nodaļu, 23. vai 41.kabinetu, Jūras ielā 36.
  • rakstot vēstules, iemetot tās Domes pastkastēs vai atnesot uz Ventspils pilsētas domes Vispārējo nodaļu, 23. vai 41.kabinetu, Jūras ielā 36.

BALSOT VAR IK PĒC 24 H

Nobalsot var par vienu Lielās balvas kandidātu un par vairākiem Balvas kandidātiem. Pie katra kandidāta ir lodziņš, kurā var atzīmēt, ka vēlaties par kandidātu nobalsot. 

Ja Jūs vēlaties nobalsot, bet Jums jau rādās balsošanas rezultāts %,

  • iespējams vēl nav pagājušas 24 h, (lai balsošanas rezultāti būtu godīgi, balsot iespējams ik pēc 24 h) 
  • vai arī no konkrētās IP adreses kāds jau ir nobalsojis (vairākiem datoriem vienā mājsaimniecībā, darba vietā, iestādē u.c. var būt viena un tā pati IP adrese).

Ja nav neviens no šiem variantiem, un Jums vēl neizdodas nobalsot, lūdzu, piezvaniet pa tālruni 636 01114 (portāla redaktore).

Ventspils pilsētas domes Apbalvojumu II kārtai izvirzītie kandidāti:

Lielajai balvai izvirzīti 3 kandidāti: (alfabēta kārtībā):

Balvai izvirzīti 11 kandidāti: (alfabēta kārtībā)

Lasi vēl

Komentāri (1)

  • 0
    norge 27.06.2016, 17:47:52

    godigi sakot ne par vienu no viniem nebalsotu ir pietiekosi daudz cienijamu cilveku kuri ir dzimusi sini pilseta un kuriem ir dzilas dzimtes saknes seit . bet te ka vienmer visi savejie radu un draugu busanas klikes katru gadu viens un tas pats

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: