Piektdien, 8. aprīlī, Ventspils pilsētas dome pieņēma lēmumu piešķirt līdzfinansējumu 50% apmērā no kopējām izmaksām daudzdzīvokļu dzīvojamās mājas Sarkanmuižas dambī 2, Ventspilī pagalma atjaunošanas būvprojekta izstrādei.

Lēmums par finanšu līdzekļu piešķiršanu Sarkanmuižas dambja 2 pagalma labiekārtošanas būvprojekta izstrādei pieņemts, pamatojoties uz dzīvojamās mājas pārvaldnieka SIA „Pārvaldnieks V” iesniegumu saskaņā ar Ventspils pilsētas saistošajiem noteikumiem Nr.15, kas paredz pašvaldības līdzfinansējumu daudzstāvu dzīvojamo māju piesaistīto zemesgabalu labiekārtošanai.

Sarkanmuižas dambja 2 pagalma labiekārtošanas būvprojekta izstrādei piešķirts finansējums 1480,00 EUR apmērā, kas ir 50% no kopējām plānotām būvprojekta izstrādes izmaksām – 2960,00 EUR.

Būvprojekta ietvaros tiks risināta lietusūdens novadīšana no ēkas pamatiem, auto stāvlaukuma renovācija, kā arī gājēju celiņu renovācija pie mājas ieejas mezgliem.

Šis ir pirmais šogad atbalstītais projekts speciālās pašvaldības līdzfinansējuma programmas ietvaros, bet jau 21. kopš 2012. gada, kad tika apstiprināti minētie saistošie noteikumi. Kopumā līdz šim Ventspils pilsētas pašvaldība piešķīrusi līdzfinansējumu pagalmu labiekārtošanas projektiem 101 tūkst. EUR apmērā, bet šogad šim mērķim pašvaldības budžetā paredzēti 80 tūkst. EUR.

Lasi vēl

Komentāri (1)

  • 0
    qwerty 09.04.2016, 12:34:05

    Nu, sakārtos un smukumu uztaisīs, tik nevaru iedomāties kā tur var atrisināt auto novietošanas problēmu. Tie mazie pagalmiņi , kuri bij pietiekami žiguļu laikos, tagad nu nekādi nav paplašināmi. Ne ielu pārvietot, ne mājas. Kā auto stāvēja ielas malā tā stāvēs.
    Tur vajadzētu šādu stāvvietu :
    https://www.youtube.com/watch?v=3T7mbhMTLMw

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: