„Man ir laimējies, jo es visu mūžu esmu varējusi darīt darbu, kas man patīk. Un katram novēlu, lai darbs vienlaicīgi būtu arī sirdslieta,” par savu darbu stāsta Ventspils pirmsskolas izglītības iestādes „Varavīksne” vadītājas vietniece izglītības jautājumos Rasma Jaunķierpe, kura 2015. gadā ieguva nosaukumu „Gada skolotājs”.

Apsveicu ar nosaukuma „Gada skolotājs 2015” iegūšanu!

- Paldies! Izjūtu lielu gandarījumu par darba novērtējumu. Prieku sagādā arī tas, ka pamanīts un novērtēts darbs ar mazajiem bērniem, jo, no visiem nosaukumu ieguvušajiem, esmu tikai otrā, kura pārstāv pirmsskolu. Tāpat domāju, ka labie darba rezultāti nav manis vienas pašas nopelns. Iestādes kolektīvs ir ļoti laba “komanda”, kas atbalsta. Tādēļ savus panākumus uztveru kā visa mūsu kolektīva panākumus.

 

2015. gads Jums iezīmējies ar īpaši paveiktiem darbiem, kas veicināja audzēkņu, pedagogu un iestādes izaugsmi. Kuri ir tie darbi, par kuriem Jums vislielākais prieks un gandarījums?

- Lielākais prieks ir par to, ka aizvadītā gada 23. maijā mums izdevās noorganizēt lielo velobraucienu uz Būšnieku ezeru, kurā piedalījās gan pedagogi, gan bērni, gan vecāki. No sākuma tas bija tikai sapnis un ideja. Pateicoties kolektīva atbalstam, mums to izdevās realizēt. Šis pasākums tika plānots, lai popularizētu Ventspils pilsētas sniegtās iespējas aktīvai un veselību veicinošai atpūtai ģimenēm ar bērniem. Velobrauciena laikā dabas pieturā bija iespēja pārbaudīt savas zināšanas, kā arī iesaistīties rotaļās.

 

Visu interviju lasiet sadaļā ''Brīvbrīdim''

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: