''Vienotībai'' skaidri jāpasaka, vai tā grib vai negrib saglabāt pašreizējo valdību, šodien žurnālistiem sacīja Zaļo un zemnieku savienības (ZZS) Saeimas frakcijas priekšsēdētājs Augusts Brigmanis.

Taujāts par apgalvojumiem saistībā ar valdības iespējamo nestabilitāti, Brigmanis atbildēja, ka runas par valdības krišanu ir dzirdamas no valdības apstiprināšanas dienas un viss atkarīgs no Ministru prezidentes Laimdotas Straujumas (V) un viņas pārstāvētas partijas ''Vienotība''.

Jautājums ir, ko grib ''Vienotība'', un, ja partija grib saglabāt esošo premjerministri un valdību, tad tā ir viena situācija. Savukārt, ja negrib, tad politiskajam spēkam arī vajag informēt, ka pēc valsts budžeta pieņemšanas tiks pārskatīta esošā valdība un ka būs kaut kas jauns, norādīja Brigmanis.

ZZS frakcijas vadītājs vēlreiz akcentēja, ka viņa pārstāvētais politiskais spēks uzskata, ka Straujumai ir jāturpina vadīt valdība un jātiek galā ar visu. Ja nevar tikt galā, tad ''Vienotībai'' jānāk ar skaidru vēstījumu par to, ''nevelkot to lietu garumā''.

LETA

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: