5. novembrī Ventspils Olimpiskā centra basketbola hallē ‘’KSMR fitness’’ vadīs lekciju Ventspils Tehnikuma jauniešiem. Lekcija notiks divās daļās - no plkst. 9:45 -10:25 teorētiskā daļa, no plkst. 10:30 - 11:10 fiziskās sagatavotības treniņš.

‘’KSMR fitness’’ ir biedrība, kuras dibinātāji ir divi jaunieši - Mārtiņš Rozenbergs un Kārlis Sprukts. Mārtiņam ir maģistra grāds, kuru ieguvis LSPA (Latvijas Sporta Pedagoģiskā Akadēmija), Kārlis ir fitnesa entuziazsts ar milzu vēlmi attīstīties un pilnveidoties. Ikdienā viņu nodarbošanās ir fiziskās sagatavotības treniņu organizēšana un vadīšana Rīgā un tās apkaimē, piedāvājot iespēju ikvienam nodarboties ar sportu un aktīvi pavadīt savu brīvo laiku, vasaras, pavasara un arī rudens sezonā treniņi tiek organizēti svaigā gaisā - stadionos, parkos, ziemas sezonā treniņi tiek organizēti sporta zālē. Biedrība aktīvu darbošanos uzsāka 2014. gada vasarā vadot pirmo brīvdabas treniņu Rīgā.

 

''Ventspils Tehnikumā sportiskā dzīve un tās nozīmīgums tiek vērtēts ļoti augstu, tādēļ uzaicinājām ‘’KSMR fitness’’ pārstāvjus novadīt vispārizglītojošu lekciju, iepazīstinot jauniešus ar fizisko aktivitāšu nozīmīgumu mūsu veselībā, dažādu vingrinājumu specifiku un to pareizu pielietojumu ikdienā, kā arī novadīt fiziskās sagatavotības treniņu, lai jaunieši varētu šos vingrinājumus izmēģināt arī praksē,'' pastāstīja Ventspils Tehnikuma sporta organizators Dāvis Čoders

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: