Piektdien, 23. oktobrī, plkst. 10.30 Ventspils pilsētas domes priekšsēdētājs Aivars Lembergs, atsaucoties Mārupes vidusskolas 3. klases audzinātājas aicinājumam, Karjeras nedēļas ietvaros viesosies šajā klasē, lai iepazīstinātu skolēnus ar domes priekšsēdētāja profesiju, kā arī informētu par Ventspili – ģimenēm un bērniem draudzīgu pilsētu.

Prezentācijā A. Lembergs stāstīs par iespējām, kuras mazie ventspilnieki un pilsētas viesi var ik dienas izmantot - par daudzajiem rotaļu laukumiem, atpūtas un izklaides iespējām, bezmaksas sporta iespējām, pulciņiem gan skolās, gan Ventspils Jaunrades namā, kā arī par moderni iekārtotām mācību klasēm skolās. Būtisks ir arī pašvaldības atbalsts vecākiem, piemēram, Ventspilī ģimenēm nav jāuztraucas par rindām bērnudārzos, jo vietas pietiek katram mazajam ventspilniekam. Pilsēta rūpējas arī par darba vietām – tiek atklātas jaunas rūpnīcas, tādējādi nodrošinot darba vietas.

Prezentāciju varēs vērot arī tiešraidē 23. oktobrī, plkst. 10.30 Ventspils pilsētas portālā www.ventspils.lv, kā arī portālā www.ventasbalss.lv .

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: