Ventspils pilsētas domes darbību atzinīgi novērtējuši 94% Ventspils iedzīvotāju. Lai gan iedzīvotāju vērtējums Ventspils pilsētas domes darbam vienmēr bijis augsts, tomēr Sabiedriskās domas pētījumu centra „SKDS” veiktās aptaujas rezultāti liecina, ka 2015.gada augustā tas bijis par 6% augstāks, nekā vidēji citos gados.

No 94% respondentu, kas pozitīvi novērtē Ventspils pilsētas domes darbu, 17% aptaujāto turklāt norādījuši, ka domes darbību vērtē ļoti pozitīvi. Pašvaldības darbību negatīvi augustā novērtējuši vien nepilni 4% Ventspils iedzīvotāju.

 

Raksturojot trīs labākos darbus, ko Ventspils pilsētas dome paveikusi pēdējā gada laikā, iedzīvotāji visbiežāk minējuši: parku, laukumu, skvēru izveidi un labiekārtošanu – 25%, t.sk. visbiežāk minēta Lielā laukuma rekonstrukcija; ielu sakārtošanu un remontu – 21%, t.sk. minot remontus Pārventā, centrā, Gāliņciemā, Celtnieku ielā un citviet; bērnu rotaļu laukumu iekārtošanu – 20%, t.sk. minēts bērnu rotaļu parks Gāliņciemā un bērnu laukumi iekšpagalmos; kā arī pilsētas labiekārtošanu kopumā – 20%.

 

Tāpat ventspilnieki atzinīgi novērtējuši arī atbalstu izglītībai, skolu, bērnudārzu labiekārtošanai – 16%, t.sk. tehnikuma rekonstrukciju; kā arī komunālo pakalpojumu nodrošināšanu un uzlabošanu – 10%, t.sk. ūdensvada un kanalizācijas ievilkšana, māju siltināšana u.c.

 

Veiktajā telefonaptaujā kopumā tika izjautāti 603 ventspilnieki.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: