Sākoties jaunajam mācību gadam, visu Ventspils pilsētas skolu 1.-4. klases ir aprīkotas ar multimediju aprīkojumu – interaktīvajām tāfelēm un ekrāniem, projektoriem, dokumentu kamerām un citām tehnoloģijām, kas nodrošina mūsdienīgu mācību vidi pedagogiem un skolēniem.

Lielu atbalstu šajā jomā sniedza Saeimas Zaļo un zemnieku savienības frakcijas deputāti – Jānis Vucāns, Gundars Daudze un Edgars Putra, kuri rosināja valsts budžetā šim gadam iekļaut mērķdotāciju 50 000 eiro apmērā Ventspils pilsētas pašvaldības projektam “Aprīkojuma iegāde rīcības programmai – mācīšanās kvalitātes uzlabošana izglītības iestādēs”. Priekšlikums Saeimā tika atbalstīts, un tas ļāva jau šajā mācību gadā visas Ventspils pilsētas vispārējās izglītības iestāžu sākumskolas klases nodrošināt ar mūsdienīgu aprīkojumu, kas nenoliedzami veicinās mācīšanās kvalitātes uzlabošanu pilsētas skolās. Par šiem līdzekļiem iegādāti 7 projektori, 19 dokumentu kameras un 8 interaktīvās tāfeles ar tuvās darbības projektoriem.

 

Piektdien, 18. septembrī, plkst. 11.30 Ventspils 4. vidusskolā viesosies Latvijas Republikas Saeimas deputāti - Gundars Daudze un Jānis Vucāns. Tikšanos atklās Ventspils pilsētas domes Izglītības pārvaldes vadītājs Aldis Slavinskis, uzrunu teiks Ventspils pilsētas domes priekšsēdētājs Aivars Lembergs, Ventspils 4. vidusskolas direktore Dagnija Gromova, kā arī abi iepriekšminētie Saeimas deputāti. Pēc oficiālajām uzrunām klātesošie iepazīsies ar iegādātā aprīkojuma pielietojumu Ventspils 4. vidusskolas un 2. vidusskolas mācību klasēs.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: