Ventspils pilsētā no 7. līdz 9. augustam notiks ielu sporta un kultūras svētki „Ghetto Games festivāls Ventspilī”, kur 10 sporta veidos plānots pulcēt aptuveni 1000 dalībniekus no 25 valstīm un 5000 apmeklētājus.

Festivālā tiks organizētas sacensības un aktivitātes armvrestlingā, BMX frīstailā, ekstrēmajā skrituļslidošanā, fingerbordos, ielu dejās, ielu vingrošanā, MTB duālajā slalomā, MTB frīstailā, skeitbordā, veikbordā, velotriālā, u.c.

Festivāla norises laikā plānoti satiksmes ierobežojumi un ielu slēgšana, kā arī  izmaiņas sabiedriskā transporta kustībā.

  • Laika posmā no 7.augusta plkst. 22:00 līdz 9.augusta plkst. 08:00 tiks slēgta satiksme Lielā prospektā posmā no Kuldīgas līdz Aleksandra ielai un sabiedriskā transporta kustība tiks novirzīta pa Jūras un Aleksandra ielām. Sīkāku informāciju iespējams saņemt, zvanot PSIA „Ventspils Reiss”  Pārvadājumu daļai pa tālruni  63622412.
  • Nebūs iespējama transporta kustība garāžu kooperatīvā „Ventspils Automobilists” aiz veikala „Rubīns”, kā arī autotransporta novietošana pie daudzdzīvokļu mājām slēgtajā ielu posmā, tādēļ lūdzam automašīnas  novietot pie Olimpiskā centra „Ventspils” viesnīcas vai teritorijā ap Lielo laukumu. 
Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: