Ir cilvēki, kas, tāpat kā fitnesa trenere Ludmila Spurīte līdzās ierastajam kalendāram izmanto Mēness kalendāru, kam pieskaņoti mūsu organismā notiekošie procesi.

 To, ka Mēness kalendārs ir labs palīgs, trenere saprata pamazām – pateicoties arī bērnībā un jaunībā piedzīvotajiem grūtajiem brīžiem: «Toreiz biju ļoti kustīga, mani bieži sūtīja uz dažādām sacensībām. Labu laiku trenējos vieglatlētikā pie Andreja Dogadova, pēc tam nodarbojos ar burāšanu. Sporta akadēmijā iestājos tikai 30 gadu vecumā, kas sakrita ar laiku, kad pārvērtēju, kā esmu dzīvojusi.»

Ludmilai sāpēja muguras un kājas, tradicionālā medicīna nepalīdzēja, tāpēc viņa meklēja informāciju par alternatīvām atveseļošanas metodēm. «Visu, ko tagad piedāvāju citiem, esmu izlaidusi caur sevi, saviem pārdzīvojumiem, pārliecinoties, kā strādā gan pozitīvā domāšana, gan zināšanas par Mēness kalendāru.

Par laimi, tagad daudzi sapratuši, ka slimība nav atrauta no mums un mēs varam sev palīdzēt atveseļoties. Organisms ir ļoti atsaucīgs, tas būs pateicīgs, ja nepagriezīsim viņam muguru un neaizbildināsimies ar to, ka mums nav laika.» Kad Ludmila iemācījās apstāties, viņa sāka just, ko vēlas ķermenis, un saprata, ka jāmainās pašai, nevis jāmaina pasaule, uzstādot tai savas prasības. «Kopš tā laika jūtos daudz, daudz labāk. Joprojām mācos atbrīvot sevi no liekām domām un uztvert no Visuma nākošo informāciju.»

Visums piedāvā arī zināšanas par Mēness kalendāru, kas nesakrīt ar ierasto  laika skaitīšanas sistēmu. Tā ir vienkārša metode, kas ļauj plānot darbus un izsvērt, kad labāk doties uz operāciju, kad apmeklēt frizieri, kad labāk paklusēt, kad pieteikties citā darbā un izrunāties ar dzīvesbiedru, kad sportot intensīvi, kad pasaudzēt sevi. Katrai Mēness dienai ir sava vibrācija un enerģētika, kas ietekmē cilvēkus.

«Vispirms to pamanīju, strādājot skolā. Kādu dienu pēkšņi visi bērni, pat tie, kas parasti bija klusi un mierīgi, uzvedās tā, ka skola šūpojās. Pēc dienas viss atkal bija kārtībā.» Nav sliktu vai labu dienu, tomēr jāzina, ka jauns un pilns Mēness nāk ar lielāku slodzi, stresu un sasprindzinājumu. Šīs dienas var izmantot, lai pārbaudītu veselību – sāks sāpēt vājākā vieta.

Mēness kalendāru, kurā ir 29,5 vai 30 dienas, var sadalīt divās daļās. Līdz 15. dienai ir gaišā puse jeb pieaugums – paši esam enerģiski, un enerģija nāk pie mums no visām pusēm, savukārt no 16. dienas sākas uzkrātā zaudēšana, un tad nevajag trakot.

Informāciju par Mēness kalendāru var iegūt gan internetā, gan iegādājoties īpašu literatūru, bet, lūk, vēl dažas Ludmilas atziņas: «Ja saplānosi visas darīšanas, sākot ar 1. Mēness dienu, viss izdosies divas trīs reizes vieglāk. 4. dienā vairāk jāpaklusē un jāpadomā. 6. dienā, varam saņemt sev vajadzīgo atbildi, pēc kuras citkārt dzenamies dienām ilgi, 7. dienā nedrīkst nevienam vēlēt ļaunu, jo zaudēsim to, kas mums ir, bet  varam palūgt augšējiem spēkiem padomu, ko darīt, ja ir problēmas, piemēram, ar veselību – atbilde nāks divu trīs dienu laikā. 9. un 19. dienā   virs pozitīvās enerģētikas prevalē negatīvā, tāpēc nevajag pieņemt lēmumus. 23. dienā mums ir daudz enerģijas, bet ar mīnusa zīmi, esam agresīvi, tāpēc šī ir laba diena lielai slodzei treniņos. 25 un 26. dienā  enerģija ir stipra bet ļoti lēna, tādēļ nevajag steigties.»

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: