Sestdien, 20. jūnijā, tiks atzīmēts Ventspils Augstskolas izlaidums, kurā diplomus saņems 155 absolventi - 122 no tiem iegūs bakalaura grādu, bet 33 - maģistra diplomus.

Šogad izlaiduma svinīgā ceremonija tiks dalīta divās daļās un tā notiks teātra namā "Jūras vārti". Vispirms diplomus saņems Informācijas tehnoloģiju fakultātes un Tulkošanas studiju fakultātes absolventi, kuriem izlaiduma svinīgā ceremonija sāksies plkst. 13.00. Plkst. 15.00 diplomus saņems Ekonomikas un pārvaldības fakultātes absolventi.

 

Pēc svinīgajām ceremonijām plkst. 16.30 paredzēts absolventu svinīgais gājiens no teātra nama "Jūras vārti" līdz kuģīša "Hercogs Jēkabs" piestātnei un brauciens ar kuģīti.

Ekonomikas un pārvaldības fakultātēbakalauru vidū augstāko vērtējumu - teicami - gala pārbaudījumu komisija piešķīra deviņiem studentiem: Edgaram Bērziņam, Dairai Gulbei, Aigai Kalvei, Pēterim Pabērzam, Lindai Šaumbergai, Kristai Špudei, Aritai Šreiberei, Sandrai Veckāganei un Sergejam Zikovam. Maģistru vidū augstāko vērtējumu - teicami - saņēma Madara Grīnvalde, Liene Kataševska, Arta Pietere, Mārtiņš Priedītis un Kristiana Rožkovska.

 

Informācijas tehnoloģiju fakultātēbakalaura studiju programmā "Datorzinātnes" ar visaugstāko vērtējumu - izcili - tika novērtēts Edgars Garšneks, kura darbs bija saistīts ar autonomiem automašīnas vadības pētījumiem, izmantojot ģenētiskos algoritmus un mākslīgos neironu tīklus. Ar vērtējumu - teicami- tika novērtēti Dāvis Cīrulis, Aleksandrs Kozlovs un Baiba Zemture. Turpretim studiju programmā "Elektronika" ar vērtējumu - izcili - tika novērtēts Mārcis Bleiders ar darbu "Uztverošās sistēmas izstrāde radioastranomiskajiem novērojumiem L diapazonā", kura teorētiski izpētītie atsevišķie mezglu risinājumi un praktiski uztverošā sistēma tiks pilnvērtīgi pielietota Ventspils Augstskolas Ventspils Starptautiskajā Radioastronomijas centrā. Vērtējumu - teicami - saņēma Raivis Pabērzs, kā arī projekta "Irbe - 1" lidojuma organizatori -Raivis Trops, Endija Briede, Artūrs Orbidāns un Jānis Šate.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: