Valsts policija sestdien sāks pastiprinātus reidus uz ceļiem, kas turpināsies līdz pat 25. jūnijam, šorīt LNT raidījumā "900 sekundes" sacīja Valsts policijas Satiksmes drošības pārvaldes priekšnieks Normunds Krapsis.

Krapsis sacīja, ka pirmssvētku un svētku dienās ceļu policija strādās pastiprinātā režīmā. Reidi notiks visā Latvijā, tai skaitā uz lielajām šosejām stādinot visus autovadītājus, policijai bloķējot satiksmi.

Atskatoties uz pēdējo divu gadu pieredzi Līgo svētkos un Jāņos, policijas pārstāvis sacīja, ka tie aizvadīti salīdzinoši mierīgi, proti, bez bojāgājušajiem. Līdz ar to ir cerība, ka šāda tendence būs arī turpmāk.

Tikmēr statistika attiecībā uz dzērājšoferiem būtiski nemainās. Ik gadu svētku brīvdienās tiek sodīti ap 60 alkohola reibumā esoši autovadītāji.

Krapsis vēl piebilda, ka prezidentūras laikā policijas darbs ir saspringtāks. Kapacitāte pietiek, taču viegli nav, viņš atzīst. Darbinieki tiek iesaistīti virsstundās, par ko arī saņem atalgojumu. Viņš izteicās, ka vēl jāpaciešas - brītiņš palicis.

LETA

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: