Ventspilī notika mazo ventspilnieku, iespējams, gaidītākais gada pasākums – Bērnu svētki, kuros aci pret aci varēja satikt iemīļotos TV raidījuma „Kas te? Es te!” varoņus.

Viss sākās ar svētku gājienu pie Ventspils Lielā laukuma.

Apskati foto no svētku gājiena!


Bērnu pilsētiņā skanēja dažādi koncerti, kurus vadīja LTV raidījuma „Kas te? Es te!” varoņi – Lupe (aktrise Līga Zeļģe), Drāšu vīriņš (aktieris Enriko Avots) un Koka vīriņš Konstantīns (aktieris Dzintars Krūmiņš). Uzstājās popstudija „Jūras akmentiņi”, Ventspils Centra sākumskolas vokāli instrumentālā grupa „Jautrie draugi”, mūsdienu deju studija „Prieks”, mūzikas studijas „Mazā Prinča planētas” vokālais ansamblis, deju ansamblis „Liedags” (sagatavošanas un bērnu, deju kolektīvi), Jaunrades nama deju studijas „Scorpions” audzēkņi, Liepājas Em. Melngaiļa mūzikas vidusskolas pūtēju orķestris, Ventspils pūtēju orķestris, Ventspils pirmsskolu, skolu un Mūzikas skolas audzēkņi un dziedātāji no popstudijas „Dzintariņi”.


Bērnu pilsētiņā bija iespēja rotaļāties ar pasaku tēliem, jāt ar ponijiem, spēlēt dažādas spēles un darboties radošajās darbnīcās. Svētku apmeklētāji varēja uzzināt, kādas sajūtas ir bezsvara stāvoklī, varēja arī uzzināt ko vairāk par zobiņu kopšanu, zobgraužiem un redzēt zobārstu kabinetu uz riteņiem.

Apskati foto no svētkiem!


Savukārt Bērnu parkā „Fantāzija” bērnus un vecākus priecēja teatrāli muzikāla izrāde „Visi kopā”, kurā piedalījās aktieris Jāni Reini, Enriko Avotu, Helēnu Vasiļevsku un Armandu Ekštetu.


Bērnu svētku sarīkojumus vadīja Karlsons (Indra Vītiņa) un Disneja tēli Mikijs, Minija, Donalds un Deizija no radošās apvienības „Pārsteigumu karuselis”.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: