Sestdien, 11. aprīlī, topošajā jauniešu mājā Kuldīgas ielā 13 jaunieši pulcējās uz ēkas tīrīšanas talku. Tā kā šovasar plānots jauniešu mājas 1. stāva remonts un iekārtošana, tad jau tagad telpas tika atbrīvotas no iepriekšējo telpu nomnieku atstātajām nevajadzīgajām mantām un citiem lietošanai nederīgajiem priekšmetiem.

Ēka vairākus gadus nav tikusi izmantota, tamdēļ arī sakrājusies putekļu kārta, zirnekļu tīkli un citi netīrumi tika savākti. Rezultātā tika piepildīts vesels lielgabarīta atkritumu konteiners.

Apskati foto!

Jūlijā paredzēta vēl viena talka, tomēr tad notiks radošās darbnīcas. Jaunieši paši domās telpu noformējumu un iekārtos tās.

Jauniešu mājā notiks dažādu tēmu izglītojoši, informatīvi, kā arī izklaidējoši pasākumi. Tāpat tiks sniegts atbalsts jauniešiem iniciatīvu veidošanā un īstenošanā, kā arī darbosies informācijas punkts, kurā būs iespējams uzzināt un konsultēties par jauniešiem aktuālām tēmām - izglītības un karjeras iespējām, brīvā laika pavadīšanas iespējām, noskaidrot, kādas organizācijas vai speciālisti var palīdzēt citās situācijās.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: