Trešdien, 11. martā, plkst. 11:00 – 13:00 Ventspils Digitālajā centrā notiks diskusija Mācību metodika un formāts profesionālās izglītības iestādēs.

Kvalitatīva profesionālā izglītības īstenošana nav iedomājama bez modernas mācību materiāli tehniskās bāzes, sakārtotas infrastruktūras, mūsdienīga, darba tirgum atbilstoša mācību satura, profesionāliem un motivētiem pedagogiem. Moderna mācību aprīkojuma un tehnoloģiju ienākšana profesionālās izglītības iestādēs, jaunu mācību programmu ieviešana izvirza jaunus izaicinājums arī iestādes vadītājiem un pedagogiem. Līdztekus jautājumam Ko mēs mācām? arvien aktuālāks kļūst jautājums Kā mēs mācām? Vai esam gatavi un sagatavoti jaunajiem izaicinājumiem un kā mēs zinām, ka tas, ko darām ir pareizi? Šie būs galvenie diskusijas jautājumi.

 

Diskusijā piedalīsies:

  • Ineta Burceva, Ventspils Tehnikuma direktores vietniece;

  • Laima Špude, Ventspils Tehnikuma metodiķe;

  • Artūrs Caune, SIA "AC konsultācijas";

  • Egons Spalāns, Ventspils pilsētas domes izpilddirektora vietnieks informācijas un komunikācijas tehnoloģiju jomā;

  • Indulis Berzins, SIA „Ventspils metināšanas rūpnīca”.

Mācību metodika un formāts profesionālās izglītībasiestādēs ir devītā no divpadsmit diskusijām ciklā Pāreja no profesionālās izglītības uz darba tirgu Eiropas Savienības Mūžizglītības programmas KA1-ECET projektā VET to Work Transition (Nr.550462-LLP-1-2013-1-LV-KA1-KA1ECETA). Projektu īsteno Valsts izglītības satura centrs sadarbībā ar Latvijas Darba devēju konfederāciju, Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameru un konsultāciju uzņēmumu Dynamic University.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: