Laikraksta «Ventas Balss» piektdienas numura ziņas: par sniegu pūtējiem ostā, Masļeņicu, drosmīgo pašvaldības policistu un sestdien gaidāmo Zvaigžņu spēli.

AKTUĀLI

 

Dzīvnieku īpašniekus varēs sodīt

Saeima izskata grozījumu projektu Latvijas Administratīvo pārkāpumu kodeksā (LAPK), kas paredzēs noteikt naudas sodu par dzīvnieku nereģistrēšanu normatīvajos aktos noteiktajā kārtībā. Tas attieksies arī uz suņu reģistrāciju vienotajā datubāzē Lauksaimniecības datu centrā.

 

Municipālis novērš briesmas lidmašīnā

Īsts policists arī savā atpūtas laikā ir gatavs rīkoties sabiedrības drošības labā. To nesen ar savu drošsirdīgo rīcību pierādīja Ventspils pašvaldības policijas inspektors Jānis Kripševics.

 

Lembergs: ideju nevar būt par daudz

Ideju pārbagātība, inovācijas un iespēja paskatīties uz pilsētu no cita skatpunkta. Tie bija ieguvumi, ko Ventspils domes pārstāvji novērtēja, kad bija iepazinušies ar studentu idejām pilsētai.

 

Vēlas noskaidrot precīzu dzimšanas laiku

Plašu popularitāti ventspilnieku vidū iemantojuši astrologu pakalpojumi un viņu veidotās zvaigžņu kartes.

 

Masļeņicu svin skolās un muzejā

Šonedēļ Ventspilī svin Masļeņicu, tādējādi atvadoties no ziemas un sagaidot pavasari. Šie jautrie svētki patīk gan lielajiem, gan mazajiem. Ar garšīgām pankūkām un smaržīgu tēju no patvāra šodien cienā Ventspils 4. vidusskolā.

 

Sniega pūtēji – tirdzniecības ostā

Šīs nedēļas sākumā, kad Ventspilī bija sals, daži ventspilnieki pamanīja, ka Ventspils tirdzniecības ostas terminālī darbojas sniega pūtēji.

 

NOVADĀ

 

Cer nopirkt biroja ēku

Novada domes vadība intensīvi pēta nekustamā īpašumu tirgu Ventspilī un plāno iegādāties biroja ēku. Aprēķini liecina, ka tas pašvaldībai būtu lētāk nekā telpas nomāt.

 

Tas bija kolosāls lidojums!

Tā teica visi dalībnieki, kas piedalījās Valdemārpils pensionāru klubiņa Varavīksne organizētajā pasākumā. Sajūsmināti bija arī Puzes pensionāru klubiņa Vakarblāzma dalībnieki, jo tā bija lieliska atpūta un iespēja izrauties no ikdienas.

 

Higiēna izmaksā dārgi

Pēdējā gada laikā novada pašvaldība atvērusi vairākus higiēnas pakalpojumu punktus un plāno atvērt vēl vienu.

 

Veļas mašīna ir pieprasītāka nekā duša

Vārves ciema Rozītēs higiēnas punkts darbojas jau desmit gadus. Te izveidojies savs klientu loks, un cilvēki jau iepriekš pierakstās rindā.

 

SPORTS

 

Zvaigžņu parāde uz jaunā parketa

Ventspilij jeb, precīzāk sakot, Olimpiskajam centram rīt būs tas gods jau sesto reizi uzņemt Latvijas Basketbola līgas Zvaigžņu spēli, gandrīz panākot šajā rādītājā Rīgu.

 

Mācību stunda pašiem sev

BK Ventspils basketbolisti tā vietā, lai izcīnītu uzvaru mačā ar novājināto VEFu un nostiprinātu līderpozīcijas LBL regulārajā sezonā, aizvadīja vienu no neizteiksmīgākajām sezonas spēlēm un piedzīvoja bezierunu zaudējumu.

 

VIEDOKLIS

 

Gundega Mertena

Laikraksta «Ventas Balss» galvenā redaktore

 

Iedvesmojoši

Bieži negadās sastapties ar tādiem cilvēkiem, kuri ar savu rīcību iedvesmo, liek aizdomāties, priecāties vai vienkārši dzīvot līdzi notikumiem.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: