Laikraksta «Ventas Balss» trešdienas numura ziņas: par atskurbtuvēm, pilskroga izsoli un zemestrīcēm Latvijā, sporta aktualitātēm, savukārt lielā intervija ar Kāzu muzeja vadītāju – Vivitu Ķepsi.

AKTUĀLI

 

Atskurbināšana izmaksājusi 12 tūkstošus

Arī Ventspils ir to 13 pašvaldību vidū, kas no valsts prasa kompensāciju par atskurbināšanas pakalpojumu sniegšanu.

 

Katru rītu sāk ar nūjām rokās

Pensionāres nūjotājas seriālus neskatās, jo viņu prioritāte ir kārtīga izkustēšanās, un ne tikai ar nūjām rokās – arī dejojot un peldoties.

Studenti dalīsies ar idejām

Ventspils novada pašvaldība divu objektu attīstības plānu izveidē piesaistījusi Rīgas Tehniskās universitātes studentus. Vakar jaunieši klātienē apskatīja objektus, kurus pēc tam iekļaus savos kursa darbos.

Mūziķi mācās pie pasaules klases pianista

Šodien solokoncertu sniedz izcilais latviešu pianists Reinis Zariņš, bet dienu iepriekš mākslinieks dalījās pieredzē ar jaunajiem mūziķiem.

Zemestrīču fobijai Latvijā nav pamata

Lai gan pētījumā secināts, ka daļa Latvijas iedzīvotāju bīstas no zemestrīces, speciālisti skaidro, ka šādām bailēm nav pamata.

Pilskrogu pārsola mazpazīstams uzņēmums

Izsolē par pilskroga telpu nomas tiesībām negaidīti uzvarējis mazpazīstams uzņēmums SIA Luding. Melnais sivēns plāno pārsūdzēt izsoles rezultātus.

 

SPORTS

 

Rezultatīva un svarīga uzvara

Vārtiem bagātu spēli Latvijas čempionātā telpu futbolā aizvadījuši FK VTO spēlētāji, savā laukumā ar 8:4 pārspējot turnīra tabulas kaimiņu – komandu Raita-New Project/O.

Cīņa par vietu četriniekā turpinās

Aizvadīti kārtējie mači pilsētas kērlinga čempionātā, pēc kuriem cerības uz iekļūšanu spēcīgāko četriniekā zaudējusi komanda Quattro, bet vietu tajā vēl nav nodrošinājusi neviena.

Iepazīsties – pilsētas basketbols!

Turpinām stāstīt par komandām, kas šosezon piedalās pilsētas basketbola čempionātā. Tagad kārta pienākusi pēdējo divu gadu čempionei un regulārās sezonas uzvarētājai – komandai Z/KGrifs.

INTERVIJA

Ķepse: ar visu savu bagāžu nāku mājās

Amatu mājā tagad iespējams iepazīt godu rīkotāja amatu, ko pārstāv VIVITA ĶEPSE – Kāzu muzeja vadītāja, ventspilniece, kas pēc 20 gadiem atgriežas dzimtajā pilsētā, lai dalītos ar uzkrāto pieredzi un kādu padomu.

VIEDOKLIS

Gundega Mertena

laikraksta «Ventas Balss» galvenā redaktore

Dzīvojam tirgū

Harmoniskums un konkurence nav jēdzieni ar radnieciskām dvēselēm. Pati konkurence nav ne laba, ne slikta, bet ceļi, kā konkurenci īstenot, kā konkurentus pārspēt, gan var būt pietiekami negatīvi, tai skaitā negodīgi.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: