Ventspils Digitālais centrs ikvienam interesentam piedāvā apgūt apmācību kursu “Fotografēšanas pamati”, kurā varēs iegūt teorētiskas un praktiskās zināšanas fotografēšanā un fotomākslā.

Apmācību kurss ieguvis lielu iedzīvotāju interesi un tiks pasniegts jau otro reizi. Tas paredzēts kā “hobij-kurss”, kas labi noderēs gan iesācējiem, gan arī tiem, kas ar fotografēšanu iepazinušies pašmācības ceļā. Nodarbībās iegūtās zināšanas palīdzēs pilnvērtīgi lietot digitālās fotokameras un prasmīgi iemūžināt dzīves skaistākos mirkļus, svētkus un ikdienu, ceļojumus un svarīgus notikumus.

 

Mācību pamatkursā būs 12 nodarbības (24 akadēmiskās stundas). Lai teorētiskās zināšanas praktiski varētu izmēģināt, ieteicams ņemt līdzi savu fotoaparātu, kā arī pēc nodarbībām ieteicams veikt mājas uzdevumus, lai nākošajā nodarbībā diskusiju laikā varētu kopīgi analizēt paveikto. Apmācību kursa ietvaros varēs iepazīties ar fotokameras uzbūvi, fotografēšanas pamatprincipiem, dažādām tehnikām un žanriem, kompozīcijas un vizuālās komunikācijas pamatiem.

 

Nodarbības vadīs fotomāksliniece Jekaterina Karpova, kurai ir pieredze dažādos fotoprojektos un izstādēs, piemēram, personālizstādes, kas veltītas Ventspilij un ventspilniekiem, - “Mana pilsēta”, “Pilsētas stāsti”, “Lielās pilsētas mazā dzīve”.

Pieteikšanās kursiem Ventspils Digitālajā centrā, Akmeņu ielā 3, rakstot uz e-pastu vdc@ventspils.lv vai zvanot pa tālruni 63607607. Nodarbības notiks otrdienās, ceturtdienās no plkst. 17:00 līdz plkst. 18:30. Pirmā nodarbība – 24. februārī.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: