Ventspils bibliotēka sadarbībā ar CERT.LV “Droša interneta nedēļas” ietvaros organizē informatīvu lekciju “Informācijas drošības izpratne un datora vīrusi”.

Lekcija notiks 16. februārī plkst. 16.00, Ventspils Galvenajā bibliotēkā, Akmeņu ielā 2, pasākumu zālē 2.stāvā.

 

Pasākuma mērķis - informēt Ventspils uzņēmumu un iestāžu darbiniekus par informācijas drošības incidentiem, uzlabojot informācijas drošību un sniedzot padomus par pašlaik izplatīto vīrusu "CTB Locker". Pieredze rāda, ka tas, kas uzņēmuma datorspeciālistam šķiet pašsaprotams, bieži vien ne tuvu nav zināms citiem uzņēmuma vai iestādes darbiniekiem. Tieši darbinieku, nevis IT speciālistu neuzmanības dēļ visbiežāk kļūst iespējami dažādi datoru drošības incidenti.

 

Pasākumā piedalīsies - Gints Mālkalnietis, CERT.LV IT drošības speciālists.

Aicinām uzņēmējus – dažādu preču mazumtirgotājus, e – komersantus, dažāda spektra pakalpojumu sniedzējus (finanšu, elektronisko sakaru, mobilo sakaru, autoremonta u.c.), tūrisma industrijas pārstāvjus, ekspertīžu veicējus, kā arī valsts institūciju pārstāvjus un citus interesentus.

 

Pateicoties Aizsardzības ministrijas atbalstam, dalība pasākumā ir bez maksas, bet interesentus aicinām pietiekties laikus, jo vietu skaits ir ierobežots.

Dalībnieku pieteikšanās līdz 14. februārim, sūtot pieteikumu uz e -  pastu arnita.vaitkus@ventspils.lv, norādot personas vārdu, uzvārdu un uzņēmuma vai iestādes nosaukumu.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: