Laikraksta «Ventas Balss» pirmdienas numura ziņas: Ventspilī jauna kafejnīca un jauns tūrisma objekts, bet mūsu elektriķi ir labākie Kurzemē. Diemžēl, mūspusē pieaudzis dzērājšoferu skaits.

AKTUĀLI

Dzērājšoferu skaits pieaudzis par 24%

Iepriekšējos divos gados dzērājšoferu skaitam Ventspils pusē bija tendence samazināties, savukārt pērn atkal bijis lēciens – par 24%.

 

Pavasarī durvis vērs jauns tūrisma objekts

Sākot ar 1.maiju gan tūristi, gan arī ventspilnieki varēs ielūkoties vienā no Ventspils greznākajiem namiem – Gūtšmitu namā.

Apstiprināts pašvaldības budžets

29. janvārī Ventspils novada domes sēdē deputāti apstiprinājuši šā gada pašvaldības budžetu.

Ventspils elektriķi labākie Kurzemē

Ventspils uzņēmuma Elektriķis speciālisti ieguvuši otro vietu Schneider Electric Elektriķu čempionāta Kurzemes atlases kārtā un iespēju piedalīties konkursa finālā aprīlī.

VIDE

Dzeramais ūdens veikalu plauktos

Kādu ūdeni dzeram? Izvēlamies to pirkt veikalā vai piepildām glāzi no ūdens krāna savā virtuvē? Sabiedrība arvien lielāku uzmanību pievērš ūdenim – kā vienam no svarīgākajām mūsu visu kopīgo māju, planētas Zemes, bagātībām.

KUTŪRA

Skolēni gatavojas Dziesmu svētkiem

Pagājušajā piektdienā Ventspilī sākās dažādu ansambļu un kolektīvu skašu maratons, lai noteiktu Dziesmu un deju svētku dalībniekus.

Pētersons ar svītu devies uz ārzemēm

Roberts Pētersons ar draugiem no 9.līdz 13.februārim uzstāsies Helsinkos un Sanktpēterburgā, un piedalīsies starptautiskajā festivālā Clouse Encounters.

 

SPORTS

Ventspilī trenējas riteņkrēslu maratonists

Ventspils Maratona klubs ar olimpiskā centra Ventspils atbalstu savā paspārnē uzņēmis Juri Kalniņu, kurš kļuvis par pirmo īsto riteņkrēslu maratonistu Latvijā. 

Iepazīsties – pilsētas basketbols!

Turpinām iepazīstināt ar komandām, kas šogad startē pilsētas basketbola čempionātā. Šoreiz jūsu uzmanībai Ventspils Tehnikums!

VĒSTURE

1936. gads. Vasara un rudens

 

(46. turpinājums. Sākums 2014. gada 1. jūlija Ventas Balsī)

Svarīgākie notikumi: tiek pārdēvētas pilsētas ielas; plāno ierīkot botānisko dārzu, spirta dedzinātavu un būvēt jaunu tiltu.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: