No 14. janvāra līdz 6. februārim Ventspils Digitālā centra Mācību klasē būs apskatāma apmācību kursa “Fotografēšanas pamati” dalībnieku darbu izstāde.

Apmācībās divpadsmit nodarbību garumā to dalībnieki apguva teorētiskās un praktiskās zināšanas fotografēšanā un fotomākslā: iepazinās ar fotokameras uzbūvi, fotografēšanas pamatprincipiem, dažādām tehnikām un žanriem, kā arī vizuālās kompozīcijas pamatiem.

Nodarbības vadīja fotomāksliniece Jekaterina Karpova, kurai ir pieredze dažādos fotoprojektos un izstādēs. Mākslinieces darbi ir bijuši apskatāmi vairākās personālizstādēs, kas veltītas Ventspilij un ventspilniekiem, kā piemēram, “Mana pilsēta”, “Pilsētas stāsti”, “Lielās pilsētas manā dzīvē”.

Kursu dalībnieki ir atzinīgi novērtējuši apmācības un jauniegūtās zināšanas. Kursu dalībniece Irina Kovganova saka: “Kursi bija ļoti noderīgi, tajos es pastiprināju zināšanas par ekspozīcijas parametriem, kā arī uzzināju, kā šos parametrus var izmantot vienā vai citā situācijā. Tāpat uzzināju par vizuālo komunikāciju un kompozīciju, par ko agrāk nezināju un fotografējot nedomāju”.

Arī turpmāk Ventspils Digitālajā centrā tiks organizētas šāda veida apmācības. Interesentus aicinām pieteikties, sūtot e-pastu uz vdc@ventspils.lv, kā arī sekot līdzi informācijai Ventspils Digitālā centra sociālo tīklu kontos.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: