Jau trešo gadu pašvaldības SIA „Ventspils reiss” gada nogalē godina labākos autobusu vadītājus, īpaši izceļot tos, kuri, strādājot uzņēmumā, nobraukuši miljons kilometru.

“Man gribētos apsveikt Māri Ozoliņu, Dainaru Plūmi un Petro Muziku ar to, ka viņi ir starp tiem 12 „Ventspils reiss” šoferiem, kuri ir nobraukuši ar autobusu, strādājot „Ventspils reisā”, vairāk, kā miljons kilometrus. No 80 šoferiem 12 ir tādi, kas ir nobraukuši šobrīd vairāk, kā miljons kilometru. Tātad ļoti pieredzējuši autobusa vadītāji,” savā ik nedēļas preses konferencē atzinīgi teica Ventspils pilsētas domes priekšsēdētājs Aivars Lembergs.

Visātrāk savu miljonu nobraucis Māris Ozoliņš - 10 gados.

Uzņēmumā vidēji strādā 80 autobusu vadītāji, no kuriem 12 nobraukuši miljons kilometru. Likumsakarīgi, ka tie ir starppilsētu autobusu vadītāji, kas ikdienā veic lielākus attālumus un šāda km skaita nobraukšanai nepieciešami vidēji 12 gadi (līdz šim ilgākais 16,5, mazākais 9,5 gadi).

Tika apbalvoti arī uzņēmuma labākie braucēji. Šogad šādu godu izpelnījās divi autobusu vadītāji, no kuriem viens – Ojārs Ivasks savas braukšanas prasmes demonstrēja „Ventspils reiss” organizētajā ikgadējā autobusu vadītāju profesionālās meistarības konkursā, bet otrs – Gatis Grīnbergs – izcili startēja autobusu vadītāju profesionālās meistarības konkursā Talsos. Abi šie autobusu vadītāji pierādījuši, ka veiklības braukšanas trasi iespējams veikt bez kļūdām, nesaņemot nevienu soda punktu.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: