Latvijas Ārstu biedrība aicina ikvienu iedzīvotāju izmantot iespēju pateikties medicīnas darbiniekiem par apzinīgu un pašaizliedzīgu darbu pacientu veselības labā, nobalsojot par nominācijām „Gada balvai medicīnā”, kura šogad tiks pasniegta jau piekto reizi un kuras moto skan „Dodot gaismu, sadegu”.

Lai atbalstītu un godinātu medicīnas speciālistus, 2008. gadā tika izveidota tradīcija pasniegt „Gada balvu medicīnā” dažādās nominācijās. Ikviens Latvijas iedzīvotājs var nobalsot par, viņaprāt, labāko veselības aprūpes speciālistu, atbildot uz pāris jautājumiem, kā arī minot pamatojumu, kāpēc tieši šis speciālists būtu pelnījis saņemt apbalvojumu.

Nobalsot iespējams, aizpildot tiešsaistes anketu mājas lapā www.arstubiedriba.lv. Tā atrodama mājas lapas augšējā sadaļā un atverama, nospiežot uz saites BALSOJUMS NO SIRDS UZ SIRDI. Iedzīvotāju vērtējumam pieejamas septiņu nomināciju anketas - „Gada ārsts”, „Gada zobārsts”, „Gada ārsta palīgs”, „Gada māsa”, Gada vecmāte”, „Gada farmaceits” un „Gada funkcionālais speciālists”. No vienas IP adreses par katru nomināciju var nobalsot vienu reizi, tāpēc ikviens, kurš uzskata, ka balvu šogad ir pelnījis kāds SIA „Ziemeļkurzemes reģionālā slimnīca” medicīnas darbinieks, aicināts informēt un mudināt nobalsot arī savus ģimenes locekļus, draugus un paziņas.

Jāpiebilst, ka „Gada balvu medicīnā 2013” nominācijā „Gada rehabilitācijas speciālists 2013” ieguva SIA „Ziemeļkurzemes reģionālā slimnīca” fizioterapeite Arnita Birziņa. 2013. gada balsojumā piedalījās gandrīz seši tūkstoši Latvijas iedzīvotāju.

Balsot iespējams līdz 2015. gada 15. janvārim.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: