Šogad labdarības projekta „Radi brīnumu” mērķis ir iegādāties Centram ģimenēm un bērniem ar īpašām vajadzībām "Cimdiņš" interaktīvo galdu, kas papildinātu apmācības ar jaunām iespējām un dotu bērniem iespēju attīstīties un izjust šo pasauli arvien pilnvērtīgāk.

Centru apmeklē vairāki desmiti bērnu, katram no viņiem ir individuālās vajadzības, līdz ar to atbalsta centra pedagogi katru gadu cenšas piesaistīt arvien vairāk līdzekļu jauno ierīču un citu nepieciešamo lietu iegādei. Interaktīvā galda iegādei ir nepieciešami 7200 eiro, un pie šī galda vienlaicīgi varētu darboties ap 6 bērniem, kas atvieglotu pedagogiem darbu ar vairākiem bērniem vienlaicīgi, tāpat pats galds ir arī 46-inch skārienjūtīgs HD LCD ekrāns, kā arī citas priekšrocības.

No 5. decembra līdz 29. decembrim ikvienam ir iespēja iepriecināt centra "Dzīvības maize" un "Spēkuguns" bērnus. Galvenajā, Pārventas, Ventspils Augstskolas bibliotēkās, kā arī Jaunrades namā ir izvietotas "Radi Brīnumu" eglītes ar bērnu paštaisītām kārtiņām. Kartiņās ierakstīti bērnu sapņi Jaunajā gadā

 "Radi brīnumu" pasākumu kalendārs:

8. decembrī, plkst. 13.00 "Cimdiņa" bērni apmeklēja “Bucher Municipal” uzņēmumu. Bērniem bija iespēja iepazīties un redzēt ražošanas procesu, kā arī gala produktus.

9. decembrī 1. ģimnāzijas skolēni ceps 108 piparkūkas ar "Cimdiņa" un "Eglītes" bērnu vārdu pirmajiem burtiem, kurus svinīgi pasniegs 11. decembrī Labdarības koncertā!

11. decembrī plkst. 18:00 Pārventas bibliotēkā norisināsies Labdarības koncerts "Radi Brīnumu"! Koncerta laikā uzstāsies Ventspils Augstskolas koris "Ventus", Ventspils Augstskolas ansamblis, jauniešu deju kolektīvs "Strautuguns", mūzikas skolas trio "Just Once" (saksofons, bungas), Jurģis Galiņš (šova "Dziedošās ģimenes" dalībnieks), Mārija Morozova (Š.Almakajeva vokāli instrumentālā ansambļa dalībniece) un citi mākslinieki un viesi. Koncerta mērķis ir finansiāli atbalstīt centru "Cimdiņš", kā arī veidot draudzīgu svētku noskaņu visiem viesiem.

30. decembrī "Radi Brīnumu" komanda piedalīsies "Spēkuguns" centra Jaunā gada pasākumā!

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: