Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras (LTRK) Ziemeļkurzemes (Ventspils) nodaļa 11. decembrī aicina ventspilniekus un citus interesentus apmeklēt īpašu pirmssvētku semināru ciklā “Biznesa rīts”.

Šoreiz seminārā tiks runāts par labu laika pārvaldību, kas ir profesionālās un arī personīgās efektivitātes pamats.

Semināra laikā tā apmeklētājiem būs iespēja noskaidrot attiecības ar laiku un kāda ir mūsu individuālā laika izjūta, pārrunāt prioritāšu noteikšanu darbā un personīgajā dzīvē. Tāpat būs iespēja noskaidrot, kādas ir efektīvākās laika plānošanas metodes, kā arī uzzināt vislabākās receptes efektīvai laika izmantošanai.

Ar vērtīgu informāciju un noderīgiem padomiem semināra laikā dalīsies organizāciju vadības un attīstības konsultante - pasniedzēja ar 15 gadu pieredzi Vēsma Uzuleņa. Eksperte konsultējusi un vadījusi personāla vadības un kvalitātes vadības sistēmu izveidošanas un ieviešanas projektus vairāk nekā 40 uzņēmumos. Uzuleņa ir personības attīstības programmu veidotāja un pasniedzēja no 1995. gada, kā arī praktizējošs koučs.

 Semināra sākums 11. decembrī plkst. 10.00. Pasākums notiks Ventspilī, Inženieru ielā 101 (Ventspils Augstskola, D korpuss). Dalība seminārā: bez maksas.

Reģistrēšanās dalībai līdz 10. decembrim, sūtot pieteikumu uz e-pastu salvis.roga@chamber.lv.

Papildu jautājumu gadījumā zvanīt 28663400.

Biznesa rīti Ventspilī tiek organizēti katra mēneša pēdējā nedēļā, priekšplānā izvirzot uzņēmējdarbībā aktuālu tematu. Biznesa rītus organizē Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera ar SEB bankas, Ventspils brīvostas pārvaldes, Ventspils Augsto tehnoloģiju parka un Ventspils Mūžizglītības centra atbalstu.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: