Trešdien svinīgā pasākumā tika apbalvoti konkursa „Labākais ēdināšanas uzņēmums Ventspilī 2014” uzvarētāji.

Apskati foto!

Vērtējot uzņēmumus trīs mēnešu garumā, par labākajiem Ventspils pilsētas ēdināšanas uzņēmumiem 2014. gadā atzīti:

Restorānu grupā:

1. vieta – kafejnīca „Kupfernams”
2. vieta – restorāns „TEX-MEX”
3. vieta – pilskrogs „Melnais sivēns”
3. vieta – kafejnīca „Skroderkrogs”

Kafejnīcu grupā:

1. vieta – kafejnīca „Vēja roze”
2. vieta – kafejnīca „Ukraina”
3. vieta – kafejnīca „Stenders Pica”

Ātrās ēdināšanas uzņēmumu grupā:

1. vieta – bistro „Latta”
2. vieta – kafejnīca „Mūsmājas”
3. vieta – kafejnīca – bistro „Dolce Vita”

Konkursa uzvarētājiem Ventspils pilsētas domes priekšsēdētājs Aivars Lembergs pasniedza Ventspils pilsētas domes Atzinības rakstus.

Šogad pirmo reizi tika organizēta iedzīvotāju aptauja portālā www.ventspils.lv.Apkopojot rezultātus par labākiem ēdināšanas uzņēmumiem tika atzīti:

1. vieta restorānu-krogu grupā - SIA „Luiziana” kafejnīca „Skroderkrogs”
1. vieta kafejnīcu grupā – SIA „Marjas” kafejnīca „Ukraina”
1. vieta ātrās ēdināšanas uzņēmumu grupā - SIA „Roze A” kafejnīca „Jaunpilsēta”

Ventspils pašvaldībai, pašvaldības iestādēm un kapitālsabiedrībām, kurās pašvaldības daļa pamatkapitālā kopumā pārsniedz 50%, uz laiku no 2015. gada 1. janvāra līdz 2015. gada 31. decembrim tiek ieteikts izmantot Konkursa uzvarētāju sniegtos pakalpojumus.

Konkursa „Labākais ēdināšanas uzņēmums Ventspilī 2014” ietvaros kopumā 57 Ventspils pilsētas ēdināšanas uzņēmumus novērtēja trīs neatkarīgi eksperti: Gundega Ruciņa - SIA „Lejasbites” valdes priekšsēdētāja, Santa Graikste - SIA „Viesnīcu un restorānu centrs” kvalitātes vadītāja, Latvijas Viesnīcu un restorānu asociācijas izpilddirektore, Elmārs Kovaļevskis - SIA „Islande Hotel” 4 zvaigžņu viesnīcas restorānu un bāru direktors, Latvijas Viesnīcu un restorānu asociācijas restorānu nodaļas vadītājs.

Eksperti katru uzņēmumu, kas iekļuva otrajā vērtēšanas kārtā, apmeklēja divas reizes, vērtējot apkalpošanas kultūru, ēdienu un dzērienu piedāvājumu un kvalitāti, kā arī estētiskos rādītājus.

Eksperti atzina, ka patiesu prieku rada tas, ka ēdināšanas uzņēmumi gūst patiesi labus rādītājus un ienāk tirgū ar jaunu skatījumu un īpašiem piedāvājumiem, kā arī esošo ēdināšanas uzņēmumu kvalitāte aug, uzņēmumiem ir vēlme labi strādāt un tie attīstās.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: