Laikraksta «Ventas Balss» ceturtdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Atvērts zemnieku veikaliņš

Pārventā, Stradiņa ielā 3, atvērts pārtikas veikals Ventiņklēts. Tā īpašnieces Daiva Reimartuse (vidū) un Guna Vītolberga-Krauča – pārstāv novadā labi zināmas zemnieku ģimenes. Pārventā dzīvojošā Elita (no kreisās) jau kļuvusi par pastāvīgo šī veikala pircēju.

Soda Usmas pansionāta iemītnieci

Nerimst kaislības ap Usmas pansionātu. Radušās šaubas par pansionāta īpašnieku spējām saviem klientiem nodrošināt labas kvalitātes pakalpojumu.

 

2.lpp. Viedoklis: «Zemnieki pilsētā», laikraksta «Ventas Balss» žurnālists Pēteris Neimanis

«Nē, nē, te nebūs runa par kaut ko līdzīgu meža un zvēru ienākšanai pilsētā vai mazpilsētas iedzīvotāju laucinieciskumu, bet par vistiešāko zemnieku došanos uz pilsētu. Ar savu un kolēģu produkciju. Tā teikt, nemaz negaidot, vai Muhameds dosies pie kalna, kalns pats ņem un dodas pie Muhameda. Un tas ir tiešām labi.»

3.lpp.

Slimnīcā atklāta ūdensdzemdību zāle

Izremontēta viena no Ziemeļkurzemes reģionālās slimnīcas dzemdību nodaļas zālēm, un tajā ierīkota iepriekš nebijusi vanna, ko no decembra māmiņas varēs izmantot gan ūdensdzemdībām, gan relaksējošām procedūrām.

Nepamanīja džipu

Nepamanot automašīnu Lexus pa labi no sevis, kravas automašīnas MAN, kurā bija būvmateriālu krava, vadītājs sāka pārkārtoties uz to pašu joslu un sadūrās ar džipu, kārtīgi samīcot tā kreisos sānus.

 

4.lpp. Reklāma

5.lpp. «Jūras vārtu» skatuve

6.lpp.Novadā. Demontēs daudzdzīvokļu māju

Novada dome iecerējusi nojaukt ēku Ugālē, Rūpnīcas ielā 7. Pavisam drīz pašvaldība slēgs līgumu par demontāžas projekta izstrādi.

7.lpp. Dome informē

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: