“Komunālā pārvalde” atgādina, ka operatīvai dažādu problēmu atrisināšanai un defektu novēršanai pilsētā būtiski palīdz iedzīvotāju iesaistīšanās un atbildīgo dienestu informēšana par konstatētiem faktiem.

Tādēļ pārvalde aicina par problēmām ar apgaismojumu privātā teritorijā jeb iekšpagalmā ziņot nama pārvaldniekam, bet par problēmām ar apgaismojumu citviet pilētā (ielas, ietves, parki, skvēri u.c.) ziņot SIA “Vektors – 2”, tel. nr. 636 24306 vai p/i “Komunālā pārvalde”, tel. nr. 636 24269.

Savukārt par problēmām ar luksoforiem un bojātām ceļa zīmēm, par ielu un ietvju defektiem, par bojājumiem bērnu pilsētiņās un rotaļu laukumos, par automātisko tualešu tehniskām problēmām, par lauztiem kokiem un citiem bojājumiem pilsētā ziņot p/i “Komunālā pārvalde”, tel. nr. 636 24269 (par automātisko tualešu tehniskām problēmām var ziņot arī pa mob. tel. nr., kas norādīts uz pašām tualetēm).

Par demolēšanas faktiem vai to sekām, par grafiti ķēpājumiem un citām nelikumīgām vai aizdomīgām darbībām ziņot Municipālai policijai, tel. nr. 636 80808 vai p/i “Komunālā pārvalde”, tel. nr. 636 24269.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: