„Komunālā pārvalde” informē, ka šogad daļa iedzīvotāju nav līdz galam izpratuši, vai ir aizmirsuši ikgadējās lapu savākšanas akcijas nosacījumus. Pārvalde lēš, ka pilsētā pie privātajiem īpašumiem atrodas ap 800 maisu, kas nav pieteikti izvešanai, tādēļ atgādina, ka ir pēdējais laiks to izdarīt.

Rūpējoties par tīru un sakoptu pilsētu, pašvaldība jau vairākus gadus rudeņos nāk talkā iedzīvotājiem un organizē akciju. Tās ietvaros ir iespēja no savām privātām teritorijām sagrābtās un maisos saliktās koku lapas pieteikt izvešanai. Arī šoruden jau laikus iedzīvotāji tika informēti par šo akciju, taču daļa iedzīvotāju neievēro būtisku akcijas nosacījumu, proti, lapu maisi ir JĀPIESAKA izvešanai.

Maisus izvešanai var pieteikt, zvanot p/i „Komunālā pārvalde” pa tālr. 636 24269 darba dienās no plkst. 8.00 līdz 17.00, vai arī sūtot e-pastu uzkom.parvalde@ventspils.lv, norādot precīzu adresi un vietu, kur maisi novietoti.

Pēc informācijas saņemšanas tā tālāk tiek nodota specializētai firmai, kas 2 darba dienu laikā maisus aizvedīs, iztukšos un tukšos maisus atvedīs atpakaļ. Maisos nedrīkst atrasties zari, kā arī sadzīves atkritumi, jo lapas tiks izmantotas kompostam.

Lapu savākšana no privātmājām notiks līdz 15. novembrim, tādēļ „Komunālā pārvalde” aicina iedzīvotājus, kuru savāktie lapu maisi vēl nav pieteikti izvešanai, to izdarīt.


Bez pieteikuma maisi tā arī ilgstoši var stāvēt pie iedzīvotāju žogiem, iebrauktuvēm vai citviet, jo Komunālajai pārvaldei nav informācijas par to izvešanu, kā arī bez īpašnieka atļaujas iestāde patvaļīgi maisus savākt nedrīkst.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: