Novembrī Ventspilī notiks apmācību kurss “Kļūsti par uzņēmēju 5 dienās”. Tās ir intensīvas apmācības biznesa uzsācējiem, kuras aptver svarīgākās uzņēmējdarbības tēmas – no biznesa idejas formulēšanas līdz finanšu plānošanai.

Labāko biznesa ideju autori tiks apbalvoti ar veicinošām balvām - biznesa grāmatas, apmaksāts mentors vai dalība biznesa konferencē 300 EUR vērtībā.

 

Apmācībās būs iespēja piedalīties vismaz 20 biznesa uzsācējiem, kuru idejas būs ar dzīvotspējas un izaugsmes potenciālu. Jāatzīmē, ka pasniedzēji būs ar praktisko pieredzi biznesā un pasniedzamajā tēmā.

 

Apmācību plānotais grafiks un tēmas:

11. novembris – “No idejas līdz pārdošanai”

12. novembris – “Biznesa procesu un resursu plānošana”

13. novembris – “Biznesa attīstības modelēšanas metodes”

14. novembris – “Finanšu plānošana”

21. novembris – “Mārketings un pārdošana”

27. novembris – Biznesa projektu prezentācija ekspertiem, apbalvošana

 

“Aicinām izmantot iespēju un pieteikties bezmaksas apmācībām biznesa pamatos. Skaidrs, ka biznesa izveide no ‘nulles’ 5 dienās ir diezgan nereāla ideja, tomēr labu teorētisko ieskatu, motivācijas devu un jaunas paziņas gan 5 dienās var gūt, kas attīstības sākumā ir ļoti nepieciešams. Bieži galvenais šķērslis biznesa uzsākšanā ir tieši uzdrīkstēšanās trūkums!” – uzskata VATP Ideju studijas vadītājs Mārtiņš Velde.

 

Pieteikties apmācībām ir iespējams līdz 7.novembrim. Detalizēta informācija pieejama www.vatp.lv.

 

Rīkotāji: VATP Ideju studija, Ventspils Augstskola, Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra ar Eiropas Reģionālās attīstības fonda finansējumu. Pasākumu atbalsta Ventspils pilsētas pašvaldība.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: