Laikraksta «Ventas Balss» otrdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Eiropas Gada cilvēki

Ventspils ieguvusi titulu konkursā Eiropas Gada pašvaldība, savukārt Aldis Slavinskis, Dainis Gīlis un Margarita Marcinkeviča saņēmuši īpašu apbalvojumu.

Novadā atrasta dižoga

Popē noticis trešais Ķirbju festivāls un noskaidrots, kurā pagastā izaudzis brangākais eksemplārs.

2.lpp. Viedoklis: „Droša izvēle – pelēkais”, laikraksta «Ventas Balss» galvenās redaktores vietniece Līga Gabrāne

«Ja esi apjucis un nezini, ko dzīvē pasākt, ir taču tik labi, ka ir reklāmas, kas pasaka priekšā, ko darīt. Nu, mēs taču zinām (jo cik reižu tas nav atkārtots): ja ir uzlijusi kafija uz balta krekla, ir jālieto veļas pulveris tāds un tāds, ja sāp vēders, tad – zāles tādas un tādas, ja piedeg panna, tad līdzeklis tāds un tāds, ja gribi tīru tualeti, tad tas un tas un tā līdz bezgalībai. Grūti pat iedomāties, ko reklāmas mums nav pateikušas priekšā, kādu dzīves situāciju nav atrisinājušas vienā mirklī. Un šobrīd, pirms vēlēšanām, protams, ir politiskās reklāmas godpilnais uznāciens.»

3.lpp.

Attālinātā datu nolasīšana būs efektīvāka

Ventspils siltuma rīkotajās informācijas dienās ēku pārvaldniekiem tika stāstīts par attālinātās datu nolasīšanas priekšrocībām, kā arī par jauno tarifa projektu un rēķinu izrakstīšanu klientiem.

Krievijas tūrisma operatori atklāj Ventspili

Pateicoties starptautiskajam tūrisma forumam, kas Ventspilī notika aizvadītajās brīvdienās, Krievijas tūrisma industrijas pārstāvji atklājuši daudz mūsu pilsētas priekšrocību.

4.lpp.

Novērtē izglītības iestāžu progresu

Ventspils pedagogi ir atvērti un labprāt pielieto mācību procesā modernās tehnoloģijas – tā pēc vairāku mācību iestāžu apmeklējuma secinājuši starptautiskās izdevēju konferences Labāki instrumenti – labāka mācīšanās dalībnieki.

Vecāki grib dibināt jaunu skolu

Vecāku iniciatīvas grupa lolo sapni pašiem dibināt savu skolu – tādu, kur neskan skolas zvans un ikdienā neliek atzīmes.

Komunālā pārvalde informē

5.lpp. Brīvostas ziņas

6.lpp. Sports. Iepazīstina ar citādu orientēšanos

Ventspilī notika pirmais orientēšanās sporta festivāls, kura mērķis bija parādīt, cik dažāds var būt šis sporta veids. Organizatori kopumā ir apmierināti ar pirmo kaķēnu.

Gālene aicina spēlēt futbolu

Latvijā aizvadīta futbola nedēļa, kurā visvairāk pasākumu tika rīkoti nedēļas nogalē, kad malā nepalika arī Ventspils – JSK Gālene aicināja visus gribētājus izmēģināt spēkus dažādos konkursos.

Basketbolistiem bronza un Eirokausa pretinieki

Jaunās sezonas pirmos oficiālos mačus aizvadījuši BK Ventspils basketbolisti, bet šīs nedēļas sākumā komanda uzzinājusi savus pretiniekus ULEB Eiropas kausa pirmajā posmā.

7.lpp. Ventspils nekustamie īpašumi informē

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: