Laikraksta «Ventas Balss» pirmdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Bērniem lieliskas iespējas sportot

Jau vairākus gadus Olimpiskā diena vieno visas Latvijas skolēnus. Puzes pamatskolā šī diena bija īpaši gaidīts notikums, jo tad tika atklāts jaunais sporta laukums.

Var pieteikt balsošanu mājās

Jau sestdien, 4. oktobrī, norisināsies 12. Saeimas vēlēšanas. Kopš šodienas iespējams pieteikt balsošanu mājās, slimnīcā vai citviet, bet no rītdienas var arī nodot savu balsi glabāšanā.

2.lpp. Viedoklis: «Vārda brīvība tu-tū!», laikraksta «Ventas Balss» galvenā redaktore Gundega Mertena

«Ja netici nevienam, kurš, pasaules labumus solīdams, grib nonākt Saeimā un kļūt par deputātu, tad vismaz ir vērts ieklausīties tajos, kuri tur jau reiz ir bijuši, – lai labāk izprastu, kā lietas notiek.»

3.lpp.

Pakļauj dekoratīvos baložus iznīcībai

Iespējams, kā kāzu simbolika izmantoti divi balti dekoratīvie baloži pagājušajā nedēļā vairākas dienas uzturējās Ventspils Augstskolas teritorijā. Nu ar baložu pazinēja palīdzību putni nonāks drošās rokās.

Komunālā pārvalde informē

4.lpp. Kultūra. Tautasdziesma latvietim tuva

Folkloras kopa Urdava darbojas neilgi, bet šajā laikā jau paguvusi piedalīties vairākos koncertos un dziedāt pat kāzās.

Savs personīgais stāsts nākotnei

No 13. līdz 19. oktobrim jau ceturto gadu Latvijā norisināsies UNESCO nedēļa, kas šogad būs veltīta stāstiem par mantojumu.

Recenzija

5.lpp. Intervija. Vucāns: tā es kļuvu par ventspilnieku

Ventspils Augstskolas lektora JĀŅA VUCĀNA lielākais gandarījums ir redzēt, kā viņa studenti kļūst par pilsētai vajadzīgiem speciālistiem un, palikuši Ventspilī, veido ģimenes, kāpj pa karjeras kāpnēm un maksā nodokļus, lai pilsēta var attīstīties – veidojas savienoto trauku princips.

6.lpp. Reportāža. Bērniem lieliskas iespējas sportot

Jau vairākus gadus Olimpiskā diena vieno visas Latvijas skolēnus. Puzes pamatskolā šī diena bija īpaši gaidīts notikums, jo tad tika atklāts jaunais sporta laukums.

7.lpp. TV programma

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: