Ventspils pirmsskolas izglītības iestādē „Saulīte” pavisam drīz tiks pabeigta sporta zonas izbūve no mīkstā mākslīgā seguma. Līdz ar to sporta laukumi būs visos Ventspils bērnudārzos.

1. oktobrī plkst. 12.00 notiks pirmsskolas izglītības iestādes “Saulīte” sporta laukuma atklāšanas pasākums. “Mums ļoti patīk sports! - saka PII “Saulītes” audzēkņi un sporta skolotāja Anita Lapiņa. Tieši tāpēc pirmsskolas izglītības iestādes “Saulīte” bērni priecājas par jaunā sporta laukuma tapšanu, seko līdz notiekošajiem būvdarbiem un ar nepacietību gaida, kad varēs skriet, lēkt, mest bumbu grozos un vārtos uz mīkstā mākslīgā seguma.

 

PII „Saulīte” sportu zonu izbūve izmaksāja 42 000 eiro, kas ir pašvaldības ieguldījums.

 

Bērnu sporta laukumos jaunie ventspilnieki nodarbojās ar dažādām fiziskajām aktivitātēm. Sporta laukumos ir futbola vārti, basketbola grozi, skrejceļš, tāllēkšanas bedre. Sporta laukumus var arī izmantot kā vietu vingrošanai. Lai rūpētos par izglītības iestāžu audzēkņu ērtu sportošanu, kā arī drošību, sporta laukumi ir nosegti ar triecienabsorbējošu gumijas segumu. PII sporta pedagogi atzīst, ka fiziskās nodarbības bērnus aizrauj un interesē. Jaunie sporta laukumi bērniem sniedz papildus iespēju fiziski attīstīties, sekmē veselīgu un stipru cilvēku izaugsmi Ventspilī.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: