Ventspilnieki un pilsētas viesi ziņo, ka vakara un nakts pastaigas uz Dienvidu mola mēdz izbojāt pārbīlis, ieraugot iespaidīga izmēra žurkas.

Visvairāk žurkas esot manītas pie Govs ceļotājas. Kāda ventspilniece stāsta, ka pastaigājoties pa Dienvidu molu viņai garām pēkšņi paskrējusi žurka, pazudusi starp tetropotiem, bet vēlāk aizskrējusi tālāk pa pludmali. Krēslā esot bijis grūti saskatīt nianses, bet, spriežot pēc silueta, žurka bijusi iespaidīga savos izmēros.

«Pie mums bija ieradušies jaunieši uz Ghetto Games, kuri vakarā devās pludmalē paskatīties saulrietu, bet uz mola bija šokēti par žurkām. Tur skraidījušas kādas piecas lielas žurkas, kāvušās savā starpā un nav baidījušās no cilvēkiem,» stāsta kāds laikraksta «Ventas Balss» rubrikas «Hallo» zvanītājs. Viņaprāt šāda problēma būtu jārisina.

To, ka informācija par žurkām ir patiesa apliecina, ka par to viedokli pauduši vairāki ventspilnieki. Arī portāla forumā izveidota diskusija. Tajā lasītāji izsaka izbrīnu par to, ka pēkšņi uz mola vairākkārt tiek manīti iespaidīga izmēra grauzēji. Tiek izteikti minējumi, ka, iespējams, uz mola sākušas saimniekot ūdensžurkas. Taču Ventspils brīvostas pārvaldes, kuras pārraudzībā ir Dienvidu mols, Tehniskās daļas vadītājs Māris Petrovskis izsaka šaubas par to, ka uz mola cilvēkus baida ūdensžurkas, jo tās parasti dzīvo saldūdenī. Viņa ausīs sūdzības par žurkām pagaidām vēl nav nonākušas, taču sola, ka tuvākajā laikā šī informācija tiks pārbaudīta un Dienvidu mols tiks apsekots.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: