Kampaņas Dzīvo siltāk! Laikā Ventspilī notiks seminārs par daudzdzīvokļu dzīvojamo māju renovāciju.

Semināra norises laiks: 20. oktobris, plkst. 11.00, reģistrācija no plkst. 9.45

Semināra norises vieta: Kultūras centrs


Semināra laikā interesenti tiks informēti par Eiropas Reģionālā attīstības fonda aktivitātes „Daudzdzīvokļu māju siltumnoturības uzlabošanas pasākumi” nosacījumiem un ieguvumiem.


Dalībai seminārā aicinām apsaimniekošanas uzņēmumu un dzīvokļu īpašnieku biedrību pārstāvjus, daudzdzīvokļu dzīvojamo māju namu vecākos, dzīvokļu īpašniekus un būvniecības uzņēmumu pārstāvjus.


Pasākuma laikā klātesošie tiks informēti par ēku siltināšanas ieguvumiem un to, kas jāņem vērā projekta īstenošanas laikā no būvniecības darbu veikšanas aspekta.


Pēc semināra būs iespēja uzdot jautājumus par projektu sagatavošanu, būvniecības procesa organizēšanu un citiem jautājumiem Ekonomikas ministrijas un Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras, kā arī kampaņas „Dzīvo siltāk” sadarbības partneriem.


Seminārs tiek organizēts ar mērķi aktivizēt privāto un pašvaldību apsaimniekošanas uzņēmumu iesaistīšanos daudzdzīvokļu dzīvojamo māju renovācijas procesā, informējot par pieejamo Eiropas Savienības struktūrfondu līdzfinansējumu māju renovācijai.


Dalībai seminārā lūdzam pieteikties Kurzemes plānošanas reģiona centrā zvanot 63807276 vai rakstot e-pastu maira.kukulina@kurzemesregions.lv.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: