Laikraksta «Ventas Balss» otrdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Cīņa ar balkonu pīpmaņiem

Cieni citus, un citi cienīs tevi jeb ceļš uz mierīgu dzīvi ir veiksmīga komunikācija ar kaimiņiem – šāds būtu ideālais modelis tiem iedzīvotājiem, kuru dzīvesvietas ir daudzdzīvokļu namos, tomēr nereti aina ir pavisam pretēja, kaimiņi nelabprāt risina jautājumus, kas vienam vai otram rada diskomfortu.

Atļauts nav aizliegts

Jūras piekrastes gludie oļi ir iecienīts materiāls piemājas daiļdārzu veidošanā. Izrādās, ka akmeņu vākšana pludmalē ir tāda puslegāla nodarbe un var nodarīt kaitējumu dabai.

2.lpp. Viedoklis: „Dziesma kā ierocis”, laikraksta «Ventas Balss» galvenā redaktore Gundega Mertena

«Kāds sakars dziedāšanai ar karu? Izrādās – Ārlietu ministrs Edgars Rinkevičs domā, ka sakars ir vistiešākais. Viņš ir liedzis Latvijā ieceļot trim Krievijas dziedātājiem: Oļegam Gazmanovam, Josifam Kobzonam un Allai Perfilovai. Pie tam Kobzons Latvijas melnajā sarakstā nonācis jau otro reizi.»

 

3.lpp.

Pilsētas viesi izraisa avārijas

Ventspils ielas vasarā ir pilnas ar tūristiem, pārsvarā lietuviešiem, kuri sev nepazīstamajā pilsētā nereti izraisa avārijas.

Baikeru salidojumā daži negadījumi

Aizvadītajās brīvdienās Ventspilī bija daudz viesu – gan tūristi, gan baikeru salidojuma dalībnieki –, kas izraisījuši pāris negadījumus.

Ventspilī jauns policijas priekšnieks

Vakar KNAB oficiāli paziņoja, ka drošības līdzeklis, kas aizliedza Valsts policijas (VP) Ventspils iecirkņa priekšniekam Ģirtam Kokinam ieņemt amatu, ir atcelts.

4.lpp.

Cerība sasniegt Roņu salu saglabājas

Pērn ventspilnieks Ingus Siliņš pieteica sevi kā peldētāju, kurš vēlas pārbaudīt gribasspēku un fizisko sagatavotību, mērojot 38 km.

Attīstībai nepieciešams detālplānojums

Jebkuras teritorijas attīstība sākas ar detālplānojumu. Nekustamā īpašuma Bērzu ielā 22 īpašnieks arī vērsies pilsētas domē pēc darba uzdevuma detāplānojuma izstrādei vairāk nekā 1,2 ha plašajai teritorijai.

5.lpp. Brīvostas ziņas

6.lpp. Sports. Futbols finišējis, basketbols klāt

Ceturto Trīsbumbu spēļu futbola turnīrs noslēdzies ar jaunu čempionu kronēšanu, bet jau šodien kļūs zināmas komandas, kas cīnīsies par augstām vietām ielu basketbola turnīrā.

Prezidenta balvā trīs uzvaras

Ar Latvijas vieglatlētu komandas uzvaru noslēgusies 20. Prezidenta balvas izcīņa Valmierā, un arī Ventspils sportisti var priecāties par individuālajiem sasniegumiem un uzvarām.

Timma pieslēdzas iespaidīgi

Pirmos mačus Latvijas izlases sastāvā, gatavojieties Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīram, aizvadījis BK Ventspils uzbrucējs Jānis Timma, uzreiz izceļoties ar produktīvu sniegumu.

7.lpp. Reportāža. Motoru skaņu pilnas dienas

Pagājušajā nedēļas nogalē Ventspilī valdīja motociklu motoru skaņas, par ko parūpējas divu pat ļoti tradicionālu pasākumu dalībnieki. Pilsētu sāka pieskandināt Kurland Bike Meet dalībnieki, kuriem šoreiz skanīgi piespēlēja arī «Ventbunkers» Lielās balvas dalībnieki Piedzīvojumu parkā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: