Laikraksta «Ventas Balss» otrdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Strīda dēļ govis nīkst stallī

Gotiņas Ances pagasta Rindā netiek ganībās un joprojām tiek turētas piesietas kūtī. Problēmas sakne meklējama saimnieku ieilgušā konfliktā ar kaimiņiem.

Veikalu izkārtnes nomainīs jūlijā

Šobrīd visā Latvijā IKI veikali pakāpeniski tiek pārveidoti par Mego veikaliem. Ventspilī pārejas darbi noslēgsies rudenī.

2.lpp. Viedoklis. Tikai Latvijā”, laikraksta «Ventas Balss» galvenā redaktore Gundega Mertena

«Runas pa nodokļiem, tai skaitā gan par to mazināšanu, gan palielināšanu, ir nejauka, spekulatīva spēle ar nodokļu maksātājiem. Pirms vēlēšanām varēsim ne mazums atklausīties gudro vīru runās un arī solījumos par nodokļu iespējamo mazināšanu. Un būs, kas tiem notic, būs arī tādi, kas, atcerēdamies Vienotības iepriekšējo gadu pirmsvēlēšanu lielos melus, vairs neticēs nevienam – ne tiem, kas runā un sola taisnību, ne kārtējiem mēlnešiem.»

3.lpp.

Būvēs vēl vienu rotācijas apli

Rekonstruējot tranzīta ielu – Kurzemes –, iespējams, vajadzēs risināt arī satiksmes drošības jautājumu krustojumā ar Mazās Kurzemes ielu. No iespējamiem variantiem priekšroka dota rotācijas aplim.

Mazos parādus iztiesā ātrāk

Jau divus mēnešus maza apmēra parādu prasības tiek izskatītas paātrinātā procesā. Tas atvieglo parādu piedziņu un atslogo arī tiesu.

 

4.lpp.

Tīrības un kvalitātes apliecinājums

Ar spožu sauli un vienlaikus sparīgu vēju sestdien Ventspils pludmalē jau 16. reizi mastā svinīgi pacēla starptautiskās ekosertifikācijas apliecinājumu – Zilo karogu.

Ventspils reiss informē

5.lpp. Brīvostas ziņas

6.lpp. Sports. Juniora karjerai liek sudraba punktu

Pasaules čempionātā bodibildingā sudraba medaļu izcīnījis ventspilnieks Roberts Fišers, kuram šīs bija pēdējās sacensības juniora statusā, jo nākamajā sezonā jau būs jāstartē pie pieaugušajiem.

Mums tuvojas Ghetto Games

Ar diviem pasākumiem Ventspils pusē sezonu atklās Ghetto Games, vispirms Ugālē uzrīkojot triāla festivālu, bet nākamās nedēļas sākumā Olimpiskā centra stadionā – ielu basketbola un florbola sacensības.

Silarāja izlasē debitē ar uzvaru

Latvijas basketbola dāmas ar uzvaru sākušas Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīru, savā laukumā ar 71:61 pieveicot Portugāles komandu, bet debiju izlasē oficiālā mačā piedzīvojusi ventspilniece Kristīne Silarāja.

7.lpp. Intervija.Vēl cenšos rast īsto virzienu

Pirms trim mēnešiem Ugāles tautas nama Gaisma vadītāja Vera Berga, veltījusi kultūras darbam vairāk nekā 40 gadu, devās pensijā, bet viņas amatā stājusies jaunā KITIJA ŠĒNIŅA. Pirmās ugunskristības ir aiz muguras, un izvirzīti jauni mērķi turpmākajam darbam.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: