Rīkojot izbraukumu sacensības Latvijas pilsētās, otrdien, 17. jūnijā, Ventspilī ielu kultūras un sporta kustība "Ghetto Games" organizē ielu basketbola un florbola turnīru.

Uz "Ghetto Games" sacensībām, kas plkst. 18.00 norisināsies Olimpiskā centra "Ventspils" teritorijā, Sporta ielā 7/9 aicināts ikviens interesents un sporta spēļu cienītājs. Reģistrācija dalībniekiem – plkst. 17.00.

Par "Ghetto Basket"

"Ghetto Basket" turnīrā dalībnieki sacentīsies vairākās vecuma grupās – vīrieši, kuri dzimuši 1997. gadā un vecāki, U16 grupā – 1998. gadā dzimuši puiši un jaunāki, U14 grupā – 2000. gadā dzimušie un jaunāki, U12 grupā – 2002. gadā dzimušie un jaunāki puiši. Arī dāmas sacentīsies četrās vecuma grupās – basketbolistes, kas dzimušas 1997. gadā un agrāk, U16, U14 un U14 grupās. Izvērtējot dalībnieku daudzumu katrā grupā, tās var tikt arī apvienotas.

Ventspilī notiks arī basketbola formāta "Viens pret viens" izspēle, kura būs viena no septiņiem kvalifikācijas posmiem cīņā par ceļazīmēm uz Latvijas finālu 26. jūnijā Rīgā, Grīziņkalnā.

Par "Ghetto Floorball"

Savukārt "Ghetto Floorball" turnīrā visas spēles norisināsies vienā vecuma grupā, kurā aicināti piedalīties gan puiši, gan meitenes, neskatoties ne uz vecuma starpību, ne florbola spēles prasmēm.

 

Kā zināms, jaunajā sezonā ielu kultūras un sporta kustība "Ghetto Games" rīko sacensības ne vien savā mītnes vietā – Grīziņkalna sporta kompleksā, bet arī daudzās Latvijas pilsētās, tostarp Krāslavā, Salaspilī, Alūksnē, Valmierā un citviet. Vasaras sezonā paredzēti arī trīs svarīgi pasākumi – 22. jūlijā Grīziņkalnā starptautiskais "Slam dunk" konkurss ar pasaules līmeņa sportistu piedalīšanos, no 8. līdz 10. augustam Ventspilī tiks rīkots starptautiskais ielu kultūras, sporta un mūzikas "Ghetto Games festivāls Ventspilī". Sezona noslēgsies ar vērienīgo pasākumu 30. augustā Rīgā, 11. novembra krastmalā.

 

"Ghetto Basket" Ventspilī tiek organizēti sadarbībā ar Ventspils pilsētas domi.

 

"Ghetto Games" organizē: Ghetto Family

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: