33 Ventspils vispārizglītojošo skolu matemātikas, informātikas, dabas zinību, fizikas, ķīmijas un bioloģijas skolotāji piedalīsies semināros par jaunām dabaszinību mācību metodēm un tehnoloģijām.

Seminārā, ko organizē projektā Rietumlatvijas un Rietumlietuvas dabas zinātņu izglītības kvalitātes paaugstināšana, piedalīsies Ventspils 1. un 2.pamatskolas, 5.vidusskolas un vakara vidusskolas skolotāji.

Semināri notiks 15.oktobra Klaipēdā un to tēmas būs: „Inovatīvas mācību metodes” un „Mācīšanas prasmju uzlabošana”.

Projekta mērķis ir uzlabot dabaszinātņu apmācību kvalitāti un veicināt skolotāju pieredzes apmaiņu, izmantojot modernās tehnoloģijas, ko plāno iegādāties projekta ietvaros, kā arī ieviešot jaunu mācību programmu, pie kuras izstrādes un aprobācijas pašlaik notiek aktīvs darbs projekta metodiķes – Ventspils vakara vidusskolas direktores Ijas Lasmanes vadībā.

Pedagogi kā galveno ieguvumu no dalības minētajā pasākumā min iespēju kontaktēties un apmainīties ar pieredzi un idejām par veicamajiem darbiem projekta ietvaros ar Grobiņas, Durbes, kā arī Klaipēdas skolu kolēģiem – dabaszinību priekšmetu skolotājiem. Vislielākais ieguvums ir plānojams tieši darbā ar jauno mācību programmu – tās 1.moduļa aprobācija jau ir uzsākta, tādēļ būs vērtīgi uzzināt pārējo skolu pieredzi un ieteikumus procesa uzlabošanai.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: