Ventspils novada pašvaldībā organizēti trīs dienu bezmaksas kursi "Pašvaldības attīstības vadība un publiskās privātās partnerības veicināšana." Nodarbības tika organizētas, lai interesenti uzzinātu, kā īstenot projektu tā, lai ieguvēji būtu gan valsts, gan uzņēmēji, gan sabiedrība.

Mācību programmā dalībnieki noskaidroja, kā veidot reģiona stratēģiju, kas ir publiskā un privātā partnerība, vai izdevīgāks ir publiskais iepirkums vai publiskās un privātās partnerības projekts.

Bezmaksas kursus rīkoja Latvijas Darba devēju konfederācijas Biznesa resursu centrs, pateicoties Eiropas Sociālā fonda un Latvijas valsts finansējumam. Trīs dienu kursus apmeklēja Kurzemes reģiona uzņēmumu apvienību, asociāciju, pašvaldību un citu darba devēju organizāciju biedri. Viņus uzrunāja pieredzes bagātie un augsti kvalificētie eksperti Līga Neilande un Aivars Kalniņš. Kursu noslēgumā 11 bezmaksas kursu dalībnieki saņēma zināšanas apliecinošus sertifikātus.

Pasniedzējs Aivars Kalniņš pasniedza sertifikātus Aivaram Bumbulim ("Sadales tīklu" ekonomistam), Annai Lāmai ("Ventspils siltuma" projekta vadītāja vietniecei), Daigai Cekulei (Zlēku pagasta pārvaldes vadītājai), Dzidrai Ceriņai (Ziru pagasta pārvaldes vadītājai), Gendriham Šķesteram (Usmas pagasta pārvaldes vadītājam), Gunai Punkstiņai (Ventspils novada pašvaldības Iepirkumu nodaļas speciāliste), Kristīnai Bidzānei (Ziemeļkurzemes reģionālās slimnīcas Talsu filiāles vadītājai), Laimai Erlihai-Štrankai (Užavas pagasta pārvaldes vadītājai), Mārcim Laksbergam (Tārgales pagasta pārvaldes vadītājam), Vitai Maulai ("Ventspils siltuma" sadarbības un attīstības direktorei) un Žanetei Videniecei ("Ventspils siltuma" projekta siltumenerģētikas inženierei).

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: