Laikraksta «Ventas Balss» ceturtdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Dzintars plūst uz austrumiem

Jau aptuveni gadu nerimstas dzintara uzpirkšanas trakums. Tā cenas šobrīd ir ļoti augstas. Eksperti lēš, ka tas neturpināsies mūžīgi.

Ventbunkers grib pārkraut benzīnu un biodīzeli

Naftas produktu terminālis Ventbunkers plāno paplašināt piesārņojošo darbību. Pilsētas pašvaldību visvairāk uztrauc iecere pārkraut benzīnu no tankkuģa tankkuģī, kas varētu pasliktināt ekoloģisko situāciju dzīvojamā zonā.

2.lpp. Viedoklis: „Dzintarzeme”, laikraksta «Ventas Balss» galvenā redaktore Gundega Mertena

«Pie Dzintara jūras, kas Kurzemi vij, dzied dziesmā. Kurš gan no ventspilniekiem, staigājot gar jūras krastu, kaut reizi dzīvē nebūtu atradis dzintara gabaliņu, ja vien ir meklējis. Taču ikdienā vairs tikai retais Latviju dēvē par Dzintarzemi, bet Baltijas jūru – par Dzintarjūru.»

 

3.lpp.

Aizstāvēs slimnīcas pacientu intereses

Ziemeļkurzemes reģionālās slimnīcas valdes priekšsēdētāja Egija Širova ievēlēta par Latvijas Slimnīcu biedrības priekšsēdētāja biedri.

 

4.lpp.

Olimpietis Rubenis pievēršas biznesam

Divkārtējais olimpisko spēļu bronzas medaļas ieguvējs kamaniņu sportā Mārtiņš Rubenis šobrīd profesionālajam sportam teicis ardievas, nomainot to ar privāto biznesu – kļūstot par ASV uzņēmuma Green World Structures pārstāvi.

Uzrādi pasi – saņem sūtījumu

No 1. aprīļa visās pasta nodaļās, saņemot sūtījumu, par vienīgo derīgo personu apliecinošo dokumentu tiks uzskatīta pase vai personas apliecība jeb ID karte.

 

5.lpp. Teātra nama Jūras vārti SKATUVE

6.lpp. Reportāža. Jaunieši draudzējas ar zemessargiem

Latvijas Republikas Zemessardzes 46. kājnieku bataljons vakar rīkoja atvērto durvju dienu, lai jauniešiem radītu priekšstatu par to, kas ir Zemessardze, ar ko tā nodarbojas un kā nākotnē jauniešiem iespējams kļūt par zemessargu.

7.lpp. Vārds studentam

Marts ir viltīgs mēnesis, kad kaķi pa jumtu korēm blandās, bet studenti cīnās ar pavasara saaukstēšanos vai klausās pirmajos putnu treļļos, kas aicina dzīvi tvert vieglāk. Viens iedvesmu smeļas sportā, cits – prozā...

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: