Ventspils ugunsdzēsēji vakar devušies palīdzēt kaimiņiem Kuldīgā, kur izcēlās paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks Kuldīgas slimnīcas katlu mājā. Veicot savus dienesta pienākumus, cietis viens ventspilnieks.

Ņemot vērā to, ka slimnīca ir paaugstinātas bīstamības objekts, uz notikuma vietu tika izsūtītas septiņas autocisternas un viena autokāpne no Kuldīgas, Alsungas, Skrundas, Ventspils, Aizputes un Saldus.

 

Dzēšanas darbu laikā cietuši divi ugunsdzēsēji, un viens no viņiem ir ventspilnieks. 31 gadus vecais ugunsdzēsējs iedzīvojies vieglos miesas bojājumos un šobrīd atrodas mājās, skaidro Ventspils daļas komandieris Genādijs Pavlovs. Otrs cietušais viegli saindējies ar degšanas produktiem, bet arī viņam hospitalizācija nav bijusi nepieciešama.

 

Katlu mājai dega jumts un siltinājums 250 kvadrātmetru platībā. Lai varētu likvidēt ugunsgrēku, kopumā tika demontēts jumta segums 480 kvadrātmetru platībā. Par laimi, ugunsgrēku izdevās likvidēt un uguns liesmas nepārmetās uz Kuldīgas slimnīcas ēku. Slimnīcas personāla un slimnieku evakuācija nebija nepieciešama. Veicot dzēšanas darbus, cieta divi ugunsdzēsēji.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: