Laikraksta «Ventas Balss» otrdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Ziemas ostu gatavo rekonstrukcijai

Vecā zvejas osta, kas mūsdienu ostas leksikā vairāk zināma kā Ventspils brīvostas pārvaldes flotes ziemas osta, tiek gatavota rekonstrukcijai.

Neziņa par TV saturu turpinās

Jaunajā gadā TV programmu klāsts mainījās, daudzi steidza iegādāties nepieciešamās ierīces, lai arī turpmāk vērotu iemīļotās pārraides. Bet vai aprīlis sola kārtējās izmaiņas?

2.lpp. Viedoklis: „Vecu bikšu cena”, laikraksta «Ventas Balss» galvenā redaktore Gundega Mertena

«Latvijas armijā – gan militārpersonas, gan profesionālā dienesta karavīri, gan zemessargi – tiks vai daži jau ir tikuši pie jaunām formām. Ukrainas krīzes dēļ Aizsardzības ministrija lūgs valdību tuvākajā laikā piešķirt papildu finansējumu Zemessardzes attīstībai, kā arī bruņojama palielināšanai.»

3.lpp.

Aizved skābbarības ruļļu plēves

Lauksaimniecībā izmantoto skābbarības ruļļu plēves nav vis plastmasas maisiņš, kas, iemests sadzīves atkritumu konteinerā, vietu tikpat kā neaizņem. Pie lielajām fermām sakrājas šo plastmasas atkritumu kalni, bet saimniekiem jādomā – kā veiksmīgāk no tiem atbrīvoties.

Būs bargāki sodi šoferiem pakāpējiem

Iespējams, jau maijā sodi par ātruma pārsniegšanu kļūs bargāki. Likuma izmaiņas steigā top, jo statistika uz Latvijas ceļiem kļuvusi melnāka.

4.lpp.

Tur dzīvu lībiešu tautas garu

Šo sestdien lībiešu dziesmu ansamblis Rāndalist svinēs savu 10 gadu jubileju. Kolektīva repertuārā ir dziesmas gan lībiešu, gan latviešu valodā.

Deju kolektīvam Kurzeme otrā elpa

Pagājušajā sestdienā ar krāšņiem rakstiem Kultūras centrā izdejots vidējās paaudzes deju kolektīva Kurzeme pastāvēšanas 33. gads.

5.lpp. Brīvostas ziņas

6.lpp. Sports. Futbolisti sezonu sāk ar sauso uzvaru

Cīņas šā gada Latvijas Virslīgas futbola čempionātā uzsākuši pašreizējie valsts čempioni FK Ventspils futbolisti, kas pirmās kārtas spēlē ar 2:0 (0:0) pārspēja pagājušās sezonas ceturtās vietas ieguvēju Rīgas Daugavu.

Volejbolistiem otrs fināls pēc kārtas

Arvien jaunas virsotnes turpina sasniegt VK Ventspils volejbolisti, kas jau savā debijas sezonā sasnieguši Latvijas Nacionālās līgas izslēgšanas spēļu finālu.

BK Ventspils saņem mācībstundu Liepājā

Negaidītu zaudējumu Latvijas Basketbola līgas (LBL) 1. divīzijas regulārajā turnīrā piedzīvojuši BK Ventspils basketbolisti, kas izbraukumā ar 81:88 bija spiesti atzīt Liepājas/Triobet pārākumu.

7.lpp. Reportāža. Jaunie futbolisti iešūpojās sezonai

Trīs dienas Pārventas futbola laukumā saimniekoja sešas jauniešu futbola komandas no Lietuvas, Krievijas un Latvijas, kārtīgi iesildoties gaidāmajai sezonai.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: