22. februārī plkst. 16.00 Ventspils Nikolaja evaņģēliski luteriskajā baznīcā jauktais koris „Kaiva” diriģentu Lorijas Cinkusas un Gintas Rūses vadībā klausītājiem piedāvās jaunu programmu, kurā izskanēs latviešu komponistu garīgās mūzikas skaņdarbi.

Koncertā piedalīsies arī sitaminstrumentālists un komponists Rihards Zaļupe – šobrīd viens no vadošajiem aktīvi koncertējošiem Latvijas mūziķiem, komponists Uģis Prauliņš – Grammy balvas nominants, stīgu kameransamblis „Svētdienas kvartets” – aktīva Ventspils mūzikas skolas pedagogu apvienība, soliste Vanda Siliņa – ventspilniece, kura šobrīd ir Rīgas Doma kora audzēkne un tikko ieguvusi 1. vietu Latvijas Valsts konkursā dziedāšanā.

 

Programmā izskanēs Lūcijas Garūtas, Riharda Dubras, Ērika Ešenvalda, Raimonda Tigula, Gintas Rūses, Uģa Prauliņa un Riharda Zaļupes skaņdarbi.

 

Radošā komanda uzskata, ka šobrīd ir ļoti būtiski skatītājiem un klausītājiem piedāvāt garīgi un emocionāli piesātinātas programmas. Tāpat kora darbībā ļoti būtiska un attīstības veicinoša ir tendence mākslinieciskajās izpausmēs meklēt jaunas, nebijušas formas, jaunas sadarbības iespējas. Kolektīva radošajā pilnveidē un izaugsmē pozitīva ietekme ir arī sadarbībai ar citiem izpildītājiem.

 

Ieeja bez maksas.


Atbalsta Ventspils pilsētas pašvaldība.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: