Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras (LTRK) Ventspils nodaļa š.g. 13. februārī aicina uz semināru par biznesa plānošanu.

Pasākuma laikā tiks apskatīti vairāki instrumenti, kas palīdzēs gan jaunu uzņēmumu vadītājiem, gan pieredzējušiem uzņēmējiem izvērtēt savu biznesu un risināt savam uzņēmuma aktuālus jautājumus.

 

„Ar piemēriem no dažādiem uzņēmumiem un, atsaucoties uz dalībnieku pieredzi, pārrunāsim iespējas šos instumentus un pieredzi pielietot nodarbības dalībnieku uzņēmumos,” semināru raksturo semināra lektors Māris Millers.

 

Semināra vadītājs – Komercizglītības centra lektors Māris Millers – kā konsultants un moderators vadījis vairākus desmitus organizācijas attīstības un pārmaiņu projektus Latvijas un Baltijas uzņēmumos. M.Millers 10 gadus strādājis ar starptautisku vadības komandu uzņēmumā SIA Lattelecom.

 

M.Millers kopš 2006. gada pasniedzējs-konsultants SIA Komercizglītības centrs vadītāju profesionālās pilnveides programmās Biznesa Klase un Biznesa meistarklase. Vadības pakalpojumu uzņēmuma „MM Studija” un mobilo aplikāciju uzņēmuma „DriveWiz” dibinātājs un vadītājs. Pasniedzējs RTU maģistra studiju programmā „Inovācijas un uzņēmējdarbība”.

 

Semināra darba kārtība ŠEIT! Tā sākums – š.g. 13. februārī plkst. 10:00. Pasākums notiks Ventspils Biznesa inkubatorā (Inženieru iela 101a, Ventspils). Dalība seminārā: LTRK biedriem un Biznesa inkubatora uzņēmumu pārstāvjiem bez maksas; citiem semināra apmeklētājiem - EUR 7 + PVN. Reģistrēšanās dalībai līdz š.g. 12. februārim, sūtot pieteikumu uz e-pastu salvis.roga@chamber.lv. Papildu jautājumu gadījumā zvanīt 28663400.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: