Šoreiz „Biznesa rītā”, kas notiks 31. oktobrī plkst. 10:00 Ventspils Augstskolā, uzņēmēji tiks iepazīstināti ar padomiem, kā veicināt darbinieku motivāciju labāku rezultātu sasniegšanai, kā arī tiks stāstīts, kā tas spēj palielināt darba ražīgumu, kas ir ļoti svarīgi uzņēmuma attīstībā.

„Biznesa rīti” tiek organizēti reizi mēnesī kā informatīvi semināri topošajiem un jau esošajiem uzņēmējiem, kā arī citiem interesentiem par dažādām, ar biznesu saistītām tēmām. Pasākuma laikā eksperti dalās savā pieredzē, un apmeklētājiem ir iespēja uzdot individuālus jautājumus, kā arī dibināt jaunus kontaktus ar citiem pasākuma dalībniekiem.

 

Šomēnes priekšplānā tiek izvirzīts svarīgs un uzņēmumu vadītājiem aktuāls temats – Darbinieku motivācija un darba ražīguma paaugstināšana (detalizēta darba kārtība PIELIKUMĀ). „Tāda uzņēmuma korporatīvas kultūras izveide, kurā darbinieki var attīstīties, justies piederīgi, iesaistīti un novērtēti, dod mums labu pamatu ilgtermiņa attiecībām gan ar darbiniekiem, gan klientiem,” uzsver SEB bankas Personāla pārvaldes vadītāja Gunita Meiere.

 

Ar savu vērā ņemamo darba pieredzi dalīsies divas ekspertes – Vēsma Uzuleņa, kas jau vairāk kā 15 gadus strādā kā organizāciju vadības un attīstības konsultante un pasniedzēja. Konsultējusi un vadījusi personāla vadības un kvalitātes vadības sistēmu izveidošanas un ieviešanas projektus vairāk kā 40 uzņēmumos. Personības attīstības programmu veidotāja un pasniedzēja no 1995. gada, praktizējošs koučs. Kā otra lektore pasākumā uzstāsies Gunita Meiere, kura gandrīz sešus gadus vada SEB bankas Personāla pārvaldi un lepojas ar to, ka strādā vienā no atzītākajiem darba devējiem Latvijā, ko veido radoša un aktīva komanda.

 

„Biznesa rīti” Ventspilī tiks organizēti katra mēneša pēdējā nedēļā, priekšplānā izvirzot aktuālus tematus. Šoreiz „Darbinieku motivācija un darba ražīguma palielināšana”, novembrī - „Kā veidot efektīvu komunikāciju ar klientiem”. „Biznesa rītus” organizē Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera ar aktīvu SEB bankas, Ventspils brīvostas pārvaldes, Ventspils Augsto tehnoloģiju parka un Ventspils Augstskolas Mūžizglītības centra atbalstu.

 

Dalība pasākumā bez maksas.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: